Η Hailey Bieber αποκάλυψε πως νιώθει για το body shaming που βιώνει
Instagram @haileybieber

Η Hailey Bieber εμφανίστηκε πρόσφατα στο podcast “That Was Fun?” της φίλης της και TikTok star, Addison Rae. Στη συνέντευξή συζήτησαν για μια πληθώρα ζητημάτων, με το body shaming να πρωταγωνιστεί. Το 24χρονο supermodel μοιράστηκε τα συναισθήματα και τις σκέψεις της, σχετικά με τον ανεξέλεγκτο αρνητικό σχολιασμό στα social media. Ανοίχτηκε επίσης για την καθοριστική επίδραση που έχει στην ψυχική της υγεία.

Το body positive μήνυμα της Ashley Graham για το καλοκαίρι

“Οι γυναίκες βιώνουν πολλές δυσκολίες και υπομένουν τόσα πολλά πράγματα ως προς το σώμα τους”, αποκάλυψε η Bieber. “Αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι δεν αντιμετωπίζουν με ευαισθησία και καλοσύνη κάποια θέματα”. Σχολίασε ακόμη πως ο κόσμος νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να κριτικάρει τα σώματα των διασημοτήτων. Δεν γνωρίζουν όμως τι συμβαίνει στα “παρασκήνια”.

Η Hailey Bieber πρόσθεσε ότι η αρνητική προσοχή στο σώμα της δεν είναι κάτι καινούριο. Αντιθέτως, έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Ειδικά από όταν άρχισε να ασχολείται με το modelling το 2014, έγινε πολύ έντονο. Μεγαλώνοντας όμως και βλέποντας το σώμα της να αλλάζει, τα σχόλια έχουν πολλαπλασιαστεί. “Δεν είμαι 19 πλέον. Είμαι 24 και το βάρος μου είναι λογικό να μεταβάλλεται. Όσο μεγαλώνουμε και γινόμαστε γυναίκες, το σώμα μας αλλάζει. Κάποιοι όμως λένε ότι έχω παχύνει υπερβολικά και πιστεύουν ότι είμαι έγκυος”, είπε.

“Αυτή η κατάσταση μπορεί να επιδράσει πολύ αρνητικά στο πώς βλέπουμε τους εαυτούς μας. Γι’ αυτό προσπαθώ να μην βλέπω όλα αυτά τα σχόλια, όμως είναι δύσκολο. Μερικές φορές με πιάνει περιέργεια και τα διαβάζω. Αυτό είναι πολύ κακό για την ψυχική μου υγεία”, ανέφερε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα