Η Gwyneth Paltrow εξηγεί γιατί δεν νιώθει άνετα να κάνει πλαστικές επεμβάσεις

Instagram@gwynethpaltrow

Η Gwyneth Paltrow, η πετυχημένη ηθοποιός και ιδρύτρια του Goop, παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην δημοσιογράφο Jenna Lyons στην εκδήλωση New Establishment Summit.

Η star αποκάλυψε την άποψη της για τις πλαστικές επεμβάσεις, μίλησε για το wellness website της και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ήταν από τις πρώτες celebrities που είχαν μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του παραγωγού ταινιών Harvey Weinstein.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν είναι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων, η Gwyneth απαντά: «Ζούμε σε μια εποχή όπου υπάρχουν όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα, είναι διαθέσιμα για τις γυναίκες που μεγαλώνουν, αλλά ακόμη δεν ξέρω πως αισθάνομαι σχετικά με αυτά. Έχω δοκιμάσει κάποια «μικροπράγματα» αλλά ακόμη δεν αισθάνομαι και τόσο άνετα για να τα επιδιώξω».

«Έχω το δικαίωμα να κάνω κάποιο face lift ή οτιδήποτε άλλο. Δεν λέω πως δεν θα τo έκανα αλλά ένα μέρος του εαυτού μου έρχεται σε σύγκρουση με κάτι τέτοιο. Παίρνεις μια πραγματικά απίστευτη δύναμη όταν είσαι απλά ο εαυτός σου, δεν χάνεις την αισθητική και την θηλυκότητα σου. Αλλά θα δούμε, δεν υπόσχομαι τίποτα».

Η Paltrow μίλησε και για την εποχή που ξεκινούσε το wellness website της, Goop: «Σκεφτόμουν πως δεν είχα την σιγουριά για να κάνω κάτι τέτοιο, πως κάνεις δεν θα με έπαιρνε στα σοβαρά. Έχω μάθει όμως τόσα πολλά. Πολλά από αυτά τα έμαθα από λάθη που μου στοίχησαν εκατομμύρια δολάρια» δήλωσε. Πλέον το Goop ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στο Netflix μια σειρά από επεισόδια με χρήσιμες lifestyle συμβουλές: «Οι συνεργάτες μου είναι αυτή τη στιγμή στην αναζήτηση των πιο ψαγμένων wellness θεμάτων. Τώρα χτίζουμε το τμήμα του ανθρώπινου δυναμικού» προσθέτει η Paltrow.

Το 2017, την χρονιά που οι δυο δημοσιογράφοι των New York Times, Jodi Kantor και Megan Twohey είχαν γράψει το βιβλίο, She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement – όπου είχαν κάνει μια μεγάλη έρευνα για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του Harvey Weinstein, σε πολλές γυναίκες του χώρου- είχαν αποκαλύψει επίσης, πως η Gwyneth ήταν από τα πρώτα μεγάλα ονόματα που είχε μιλήσει τότε ανοιχτά για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του παραγωγού, καταφέρνοντας να εμπνεύσει κι άλλες γυναίκες να το κάνουν.

Η Gwyneth θυμάται σε αυτή τη περίοδο και λέει: «Ήταν πραγματικά μια πολύ τρομακτική περίοδος, επειδή ήταν όλα μπερδεμένα και τότε είχα μια μεγάλης διάρκειας – επαγγελματική σχέση με τον Harvey Weinstein, όπου είχε βέβαια αρκετά σκαμπανευάσματα. Όταν όμως μίλησα με την Jodi και την Meghan και είχα μια πιο καθαρή εικόνα, τότε σκέφτηκα πως αυτή ήταν η στιγμή» εξομολογείται.

«Αν υπάρχει κάτι στον χαρακτήρα μου που είτε μου έχει δημιουργήσει πολλούς μπελάδες, είτε με είχε ταξιδέψει σε απίστευτα μέρη, είναι πως κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου, μοιράζομαι την αλήθεια που έχω μέσα και αφήνω τα πράγματα να συμβαίνουν χωρίς να παρεμβαίνω» ολοκλήρωσε.