Οι φωτογραφίες της τραγουδίστριας που επισκέφτηκε θύματα τρομοκρατικής επίθεσης στο νοσοκομείο θα φέρουν δάκρυα στα μάτια σας

H τρομοκρατική επίθεση που συγκλόνισε τον κόσμο πριν μερικές μέρες μετά τη συναυλία της Ariana Grande, μιας από τις μεγαλύτερες pop stars στον κόσμο, στοίχισε τη ζωή σε 22 άνθρωποι ανάμεσα στους οποίους ήταν και πολλά παιδιά και άφησε τραυματίες άλλα 119 θύματα. Η τραγουδίστρια από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στα θύματα της επίθεσης πληρώνοντας τα έξοδα της κηδείας των νεκρών, αλλά και διοργανώνοντας μια συναυλία με μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες του κόσμου για τη στήριξη των θυμάτων καθώς τα έσοδα που αναμένονται να φτάσουν κοντά στα 3 εκατομμύρια θα διατεθούν στο Red Cross’s Manchester Emergency Fund.

Λίγο πριν τη συναυλία η Ariana βρέθηκε στην Αγγλία και φυσικά δεν μπορούσε να μην περάσει από το Royal Manchester Children’s Hospital για να δει πώς εξελίσσεται η υγεία των μικρών της θαυμαστών που τραυματίστηκαν, αλλά είχαν την τύχη να επιζήσουν. Φυσικά τα social media πήραν φωτιά από την αιφνιδιαστική εμφάνιση της pop star όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες που μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε τουλάχιστον συγκινητικές.

? A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Διαβάστε ακόμα:

Δούκισσα Νομικού: Το τρικ της στο μακιγιάζ για φυσικά, γεμάτα χείλη

Τώρα μπορείτε να φορέσετε και εσείς τα γυαλιά που φορούν όλες οι fashionistas

Ευαγγελία Αραβανή: Βρήκαμε το κραγιόν που φόραγε χθες στο X-Factor