Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

NDP Photo Agency

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να ανακοινώσει η Φαίη Σκορδά πως είναι θετική στον κορονοϊό. Όπως δήλωσε η παρουσιάστρια, άτομα του περιβάλλοντος της που έχουν νοσήσει την οδήγησαν να εξεταστεί για τον ιό και εν τέλει να ανακαλύψει πως πάσχει και η ίδια.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε στο post της «Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό».

Μετά από αυτή την ανακοίνωση, όλοι οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά βρίσκονται σε καραντίνα ενώ η εκπομπή Το Πρωινό δεν θα μεταδίδεται από σήμερα Δευτέρα 16/03 και μέχρι νεοτέρας.

View this post on Instagram

Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό. #μένουμε_σπίτι

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on