Η εξομολόγηση της δημιουργού των Friends σχετικά με την απουσία diversity στο cast

instagram@jenniferaniston

Η σειρά “Friends” είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές όλων των εποχών. Έχει μεταδοθεί σε πάνω από 100 χώρες και έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια θεατές σε ολόκληρη την υφήλιο. Οι περισσότεροι άνθρωποι που το παρακολουθούσαν, ταυτίζονταν με τους χαρακτήρες – ακόμη και αν κατοικούσαν στην άλλη άκρη της γης. Ωστόσο, η Marta Kauffman, η οποία είναι η μια από τους δύο δημιουργούς της σειράς, αποκάλυψε ότι έκαναν ένα μεγάλο σφάλμα. Πρόκειται για την απουσία diversity στο cast, την οποία και πλέον έχουν μετανιώσει.

Έχουμε το iconic haircut από τα 90’s που έγινε ξανά τάση χάρη στο “Friends: The Reunion”

“Ήταν, σε κάποιο βαθμό, προϊόν της χρονικής περιόδου και της δικής μου άγνοιας”, δήλωσε η Kauffman σε πρόσφατη συνέντευξή της. “Υπήρχαν μαύρες εκπομπές και υπήρχαν λευκές εκπομπές. Δεν υπήρχαν πολλές σειρές που οι δύο φυλές συναντιούνταν. Υποθέτω ότι εκείνη τη στιγμή η γνώση μου έφθανε μέχρι εκεί”, πρόσθεσε.

Η Cara Delevingne εμφανίστηκε στο πολυαναμενόμενο Reunion των Friends και μας έδωσε υλικό από τα παρασκήνια

“Μακάρι να ήξερα τότε τι ξέρω σήμερα”, συνέχισε. “Πάντα ενθαρρύνουμε διαφορετικούς ανθρώπους στην εταιρεία μας αλλά δεν έκανα αρκετά. Τώρα το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το τι μπορώ να κάνω διαφορετικά. Αυτό είναι κάτι που εύχομαι να ήξερα όταν άρχισα την καριέρα μου”, ολοκλήρωσε η Kauffman.

Courteney Cox: Όλες οι αποκαλύψεις για το reunion των «Friends»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@friends)