Η Eva Mendes τίμησε τη μνήμη της αδικοχαμένης Gigi Bryant με έναν πολύ όμορφο τρόπο

Getty Images/ Ideal Images

Το lockdown έχει σχεδόν τελειώσει, όμως οι συνήθειες που υιοθετήσαμε κατά τη διάρκεια του, παραμένουν. Μια από αυτές είναι το casual ντύσιμο, με φόρμες και baggy t-shirts. Η Eva Mendes μάλιστα το απέδειξε, όταν πρόσφατα φωτογραφήθηκε ντυμένη με ένα comfy set.


Ωστόσο, το outfit της διαφέρει από τα υπόλοιπα εξαιτίας μιας συγκινητικής λεπτομέρειας, είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Gigi Bryant. Η ηθοποιός εντοπίστηκε στο Los Angeles τη Δευτέρα, φορώντας tie-dye φόρμες από τη συλλογή Mambacita x Dannijo.


Η collection δημιουργήθηκε από τη Vanessa Bryant, εις μνήμην της κόρης της Gigi. Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Mamba and Mambacita Sports Foundation, το οποίο ιδρύθηκε στη μνήμη του Kobe και της Gigi Bryant. Το ίδρυμα έχει ως στόχο του τη δημιουργία ενός θετικού περιβάλλοντος για αδικημένους αθλητές και νέες γυναίκες στον αθλητικό τομέα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes)


Η Mendes μοιράστηκε μια φωτογραφία που βρίσκεται στον κήπο του σπιτιού της μαζί με τον σκύλο της και φορώντας τις προαναφερόμενες φόρμες στο Instagram. Έγραψε μάλιστα ότι τις φοράει διαρκώς και ότι το συγκεκριμένο post είναι αφιερωμένο στη Gigi. Η Vanessa Bryant απάντησε δείχνοντας την ευγνωμοσύνη της για την όμορφη ανάρτηση της Mendes.