Η Eva Longoria φέρνει στην επιφάνεια όλα τα σκοτεινά μυστικά του «Grand Hotel»

Μέσα από το «Grand Hotel» έρχονται στο προσκήνιο τα σκοτεινά μυστικά που κρύβονται πίσω από τη λαμπερή και πολυτελή όψη του οικογενειακού ξενοδοχείου στο Miami Beach. Ο χαρισματικός ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Santiago Mendoza (Demián Bichir) απολαμβάνει μία πολυτελή ζωή με τη δεύτερη σύζυγό του Gigi (Roselyn Sánchez) και τις δίδυμες κόρες της.

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που εμφανίζονται τα δυο του παιδιά από τον πρώτο του γάμο, Alicia Mendoza (Denyse Tontz) και Javi Mendoza (Bryan Craig). Η άφιξή τους όμως αντί για όμορφες οικογενειακές στιγμές, έρχεται για να διαταράξει τις- ούτως ή άλλως- εύθραυστες ισορροπίες, αφού φέρνει στην επιφάνεια ίντριγκες και δολοπλοκίες.

 

Παράλληλα, το πιστό προσωπικό του ξενοδοχείου αν και προσπαθεί να λειτουργήσει  ως καταλύτης σε μία πολυεπίπεδη ιστορία που αλλάζει τις ισορροπίες όλως των μέχρι τότε σταθερών, δε μπορεί να μείνει ανεπηρέαστο.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:


Προσωπικό, πελάτες και φυσικά η οικογένεια των ιδιοκτητών βρίσκονται αντιμέτωποι μπροστά σε αποκαλύψεις που ποτέ δεν περίμεναν. Το μόνο που μένει να δούμε, είναι αν τελικά  το «Grand Hotel» και η οικογένεια Mendoza θα αντέξουν το βάρος των αποκαλύψεων.

 

Η νέα σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου στις 21.00, αποκλειστικά στο FOX Life.

Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα