Η ερωτική εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τον Ματέο

Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο μαζί με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, επέλεξαν γι αυτό το Πάσχα να μην ταξιδέψουν στην αγαπημένη τους Άνδρο -που την επισκέπτονται σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο – αλλά να πάνε στον τόπο καταγωγής της Ελένης  ( αφού είχαν κάνει ένα πέρασμα από την Λευκάδα πρώτα).

Μάλιστα η 48χρονη ήταν ιδιαιτέρως ενεργή στα social media αφού δεν δημοσίευσε μόνο φωτογραφίες αλλά και ένα βίντεο  από ένα γλέντι στο Ρέθυμνο στο οποίο οι ντόπιοι της αφιέρωναν μαντινάδες ενώ ο Ματέο την είχε αγκαλιά και χαμογέλαγε διαρκώς. Μάλιστα η παρουσιάστρια φρόντισε να απαντήσει σε ένα σχόλιο που έκανε μία φίλη της στο Instagram για τον σύζυγό της με αφορμή την στάση του επιχειρηματία και το πόσο τρυφερός ήταν στην Ελένη, λέγοντας ότι τον λατρεύει και κάνοντας ουσιαστικά μια δήλωση αγάπης για τον Μάκη Παντζόπουλο κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα. «Έτσι είναι κάθε μέρα, θετικός άνθρωπος, ανοιχτός με όλους, εξωστρεφής! Γι΄ αυτό όσοι τον γνωρίζουν τον αγαπούν! Εγώ τον λατρεύω», έγραψε ανάμεσα σε άλλα.

#Eleni Πάσχα 2018 Ρέθυμνο ! Ποσό αγαπώ τις μαντινάδες ! #crete #family #love #greece ??

A post shared by @ elenimenegaki on

Εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη από την Κρήτη και τα σχόλια της κάτω απο αυτές.