Η επιστροφή και τα συγκινητικά λόγια του Γιώργου Λιάγκα για τον πατέρα του στο Πρω1νό: «Μου είχε αφήσει μέχρι και λεφτά για την κηδεία του, χωρίς να το ξέρω…»

Μετά από μια εβδομάδα απουσίας, λόγω του θανάτου του πατέρα του, ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο Πρω1νό και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

«Όλοι έχουμε απώλειες και είναι μέσα στη ζωή και ο θάνατος. Θα σας πω πως το βίωσα εγώ μια εβδομάδα τώρα… Καλό θα είναι να μιλάς στους ανθρώπους που βιώνουν την απώλεια. Ο μικρότερος λόγος καλοσύνης –ακόμα και το χτύπημα στην πλάτη-  είναι αναγκαίος. Μη ντρέπεστε να πείτε συλλυπητήρια, να πείτε μια καλή κουβέντα, ένα ανέκδοτο, μια πλάκα για να τον κάνετε τον άλλο για να ξεχαστεί. (…) Την ημέρα την παλεύεις, το βράδυ είναι πολύ δύσκολο. Εκεί είναι που αισθάνεσαι την απόλυτη μοναξιά», είπε χαρακτηριστικά και περιέγραψε πώς πέρασε όλες αυτές τις ημέρες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πατέρα του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ ωραίος άνθρωπος. Είχε φτερούγες να αγκαλιάζει όλον τον κόσμο. Αυτή τη βδομάδα μου έστειλαν άνθρωποι μηνύματα και μου λένε: “Κύριε Λιάγκα ξέρετε τα τελευταία δύο χρόνια, δε μας έπαιρνε ενοίκιο”. Μου είχε αφήσει μέχρι και λεφτά για την κηδεία του, χωρίς να το ξέρω. Η ζωή συνεχίζεται…»

Ο παρουσιαστής μάλιστα έδωσε τη δική του απάντηση σε εκείνους που τον ρώτησαν για τον λόγο που έλειπε μια ολόκληρη εβδομάδα από την εκπομπή.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: