Η ενόχληση της Αντωνίας Καλλιμούκου on camera: Η ερώτηση που την έκανε να διακόψει της συνέντευξη της!

Η Αντωνία Καλλιμούκου βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική περίοδο στη ζωή της. Μετά από ένα σχετικά δύσκολο καλοκαίρι που βίωσε, καθώς χώρισε από τον σύντροφο της Θοδωρή Μισόκαλο, επέστρεψε ανανεωμένη στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, στο ραδιόφωνο ΛΑΜΨΗ, ενώ πρόκειται να την δούμε να συμμετέχει στο «Junior Music Stars» στον ΣΚΑΪ, αναλαμβάνοντας τα backstage. Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην ζωή της, η Αντωνία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Μίλησε για την συνεργασία της με τον Λιάγκα και αποκάλυψε πως η πρόταση της έγινε από τον ίδιο. Φυσικά ρωτήθηκε και για την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία έχει συνεργαστεί. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, στο αν η Ελένη έπαιξε ρόλο στην συμμετοχή της αργότερα στην εκπομπή «Λόγω TiVi’s» απάντησε: «Όταν στο βιογραφικό σου γράφεις ότι ήσουν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αυτό και μόνο βοηθάει».

Τέλος, όταν η δημοσιογράφος στράφηκε προς τα προσωπικά της και τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μισόκαλο, η ίδια διέκοψε την συνέντευξη, λέγοντας: «Stop, αν είσαι καλά»!

Πηγή: Peoplegreece.com