Η Ellen Pompeo τα βάζει με τα media για τον τρόπο που μετέδωσαν τον θάνατο του Kobe Bryant

Splash News

Για τον τρόπο που μετέδωσε την είδηση του θανάτου του Kobe Bryant κατηγόρησε το αμερικάνικο site TMZ, η Ellen Pompeo μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα, σε tweet που έκανε η ηθοποιός, ανέφερε πως το συγκεκριμένο site έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του μπασκετμπολίστα, πριν ενημερωθεί οικογένεια, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν για το δυσάρεστο γεγονός μέσα από τα social media. Η ίδια, στο tweet της, επισύναψε και τον ιδρυτή του TMZ, Harvey Levin, κατηγορώντας τον πως το website δημοσιεύει θέματα με φωτογραφίες κακοποιημένων γυναικών, και εκμεταλλεύεται αυτές τις καταστάσεις με σκοπό να έχει κέρδος από αυτό.

«Αναρωτιέμαι γιατί οι αστυνομικές αρχές δίνουν στο TMZ, πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τόσο λεπτά ζητήματα. Αναρωτιέμαι γιατί ο Harvey Levin δημοσιεύει φωτογραφίες γυναικών που έχουν κακοποιηθεί και έχουν δεχτεί βια.  Γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμη μέσα στο χώρο;».

Η ίδια βέβαια δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού στη συνέχεια ανέβασε ακόμη ένα tweet που έγραφε:

Έχω ακόμη πολλές απορίες. Αφού δεν ανεχόμαστε τη κακοποίηση, δεν θα πρέπει να βγούμε να διαμαρτυρηθούμε; Για το ότι έχουν εκμεταλλεύονται τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί… Και για το γεγονός ότι εκμεταλλεύτηκαν τον ξαφνικό θάνατο (του Kobe Bryant), κακοποιώντας με αυτό το τρόπο συναισθηματικά τους αγαπημένους του ανθρώπους.