Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα όσα την απασχολούν στην εγκυμοσύνη

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και δεν το έχει κρύψει στιγμή. Με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, το φύλλο του οποίου έχουν επιλέξει να μην μάθουν. «Δεν το ξέρουμε το φύλο. Έχουμε πολλή αγωνία αλλά είμαστε λίγο μαζοχωζεύγαρο», είπε η ίδια η παρουσιάστρια.

Εκτός από.. «μαζοχωζεύγαρο» πάντως, το ζευγάρι είναι και πολύ ερωτευμένο, με τον Θοδωρή να την συνοδεύει παντού, ακόμα και στα γυρίσματα του Dancing with the Stars. Ο λόγος; «Δεν με αφήνει να οδηγώ. Με έφερε και θα έρθει να με πάρει κιόλας γιατί δεν θέλει να παίρνω ούτε ταξί. Με προσέχει πολύ, είμαι πολύ τυχερή», εξήγησε η Ελεονώρα.

Η ίδια πάντως δεν χρειάζεται καμία προσοχή όσον αφορά στη διατροφή της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αφού τα καταφέρνει μια χαρά και μόνη της. «Επειδή καβάτζωσα τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, χωρίς να έχω πάρει πολλά κιλά, αποφάσισα να σταματήσω να ζυγίζομαι γιατί δεν είχα λόγο να αγχώνομαι και τώρα έχω χαλαρώσει και το απολαμβάνω περισσότερο. Δεν ξεφεύγω τελείως, αλλά το έχω απολαύσει αυτό τον μήνα. Μαγειρεύω κάθε μέρα. Θα επιστρατεύσουμε τη μαμά Αλεξάνδρα σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Έκανα μαθήματα μαγειρικής στην αρχή της σεζόν, γιατί έκοψα όλες μου τις αθλοπαιδιές και κάτι έπρεπε να κάνω. Αλλά βασανιζόμουν με τις μυρωδιές και σταμάτησα» εξομολογήθηκε.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram