Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζει τις κόρες της στις διακοπές τους στην Άνδρο

Πολλοί είναι αυτοί που επέλεξαν κάποιον προορισμό εκτός Αττικής για να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Άλλοι πιο κοντά και άλλοι πιο μακριά, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που μοιράζουν επώνυμοι και μη στο Instagram, οι πιο δημοφιλείς και όχι μόνο, προορισμοί, αυτές τις μέρες ήταν γεμάτοι από κόσμο. Μεταξύ αυτών που έφυγαν από την Αθήνα για να ξεκουραστούν και να αποδράσουν για λίγο από την καθημερινότητα, ήταν και η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια λοιπόν μετά τις Κάννες, που ήταν το πιο πρόσφατο ταξίδι της, επέλεξε να κάνει μια εκδρομή εντός Ελλάδας αυτή τη φορά και να πάει στον αγαπημένο της προορισμό, που όπως ίσως ήδη γνωρίζετε όλοι, είναι η Άνδρος. Εκεί, όπως καταλαβαίνετε, δεν πήγε μόνη της, αλλά είχε μαζί της και τις κόρες τις, τις οποίες φωτογραφίζει συνεχώς από ότι φαίνεται, και μοιράζεται με τους χιλιάδες fans της στο Instagram εικόνες από τις μίνι διακοπές τους στο αγαπημένο τους νησί.

Ο καιρός είναι αρκετά καλός και έτσι τους έχει επιτρέψει να κάνουν βόλτες στην παραλία και άλλες δραστηριότητες, που ενδεχομένως δε θα μπορούσαν να κάνουν αν δε βοηθούσαν οι συνθήκες. Αυτό φυσικά που κάνει εντύπωση στις εικόνες, είναι πως η μικρή Μαρίνα έχει μεγαλώσει πολύ και έχει κατάξανθα μαλλιά που θυμίζουν έντονα την Ελένη Μενεγάκη γιατί το ξανθό είναι συνυφασμένο μαζί της, παρόλο που όλοι ξέρουμε ότι το τόσο ανοιχτό ξανθό δεν είναι και το φυσικό χρώμα της παρουσιάστριας.

Βαλέρια και Μαρίνα λοιπόν φαίνεται πως είναι αχώριστες και πολύ αγαπημένες ενώ η μαμά τους τις καμαρώνει και τις φωτογραφίζει συνεχώς. Το πρώτο στιγμιότυπο που μοιράστηκε ήταν αυτό σε κάποιο μονοπάτι, όπου οι μικρές αδερφές κατευθύνονται πιασμένες χέρι χέρι στην παραλία.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε ακόμα μία εικόνα όπου η Βαλέρια βρίσκεται στην παραλία, δίπλα στα κύματα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

Τέλος η παρουσιάστρια μοιράστηκε ακόμα ένα στιγμιότυπο με τις δυο κόρες της Μαρίνα και Βαλέρια αγκαλιασμένες να κοιτούν τη θέα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις


Όπως καταλαβαίνετε όλες απέσπασαν πολλές χιλιάδες likes. Υποθέτουμε ότι όπως οι περισσότεροι, έτσι και η Ελένη Μενεγάκη με την οικογένειά της θα επιστρέψει σήμερα στην Αθήνα και αύριο θα είναι κοντά στους τηλεθεατές της μέσα από την εκπομπή της.

Aκολουθήστε το instyle στο instagram