Η Έλενα Ασημακοπούλου αποκαλύπτει: «Δυσκολεύομαι πολύ να αποκτήσω δεύτερο παιδί»

Η τηλεοπτική χρονιά που πέρασε στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία για την ίδια καθώς δοκίμασε για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στην παρουσίαση με τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική παρέα του NaMaStE. Ο λόγος για την Έλενα Ασημακοπούλου που παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιθυμία της να κάνει ένα δεύτερο παιδί.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να ανακοινώσω ευχάριστα νέα, όµως δυστυχώς δεν υπάρχουν µέχρι αυτή τη στιγµή που µιλάµε», αποκαλύπτει η γνωστή ηθοποιός ενώ προσθέτει: «Ενώ η πρώτη εγκυµοσύνη ήρθε πολύ ξαφνικά και απρόσµενα, µια δεύτερη που περίµενα να έρθει µε τον ίδιο τρόπο, αυτή τη φορά δεν έρχεται. ∆υσκολεύοµαι πολύ και θα έλεγα πως έχω ταλαιπωρηθεί αυτή τη χρονιά». Η Έλενα Ασημακοπούλου εξομολογείται πως την επιθυμία για αδερφάκι την έχει εκφράσει και η κόρη της Μαρία Ροζαλία.

Μέχρι στιγμής πάντως ο πελαργός δεν της έχει χτυπήσει την πόρτα για δεύτερη φορά και η ίδια απολαμβάνει το καλοκαίρι της ζώντας τρυφερές οικογενειακές στιγμές. Οι φετινές τους διακοπές περιλάμβαναν εβδομάδες χαλάρωσης στην όμορφη Ιταλία, από όπου κατάγεται ο σύζυγός της, Bruno Cirillo, ρομαντικές μέρες στη Σαντορίνη μαζί με την κορούλα τους ενώ ετοιμάζονται και για μια εξόρμηση αυτή τη φορά μόνο για δυο, χωρίς να έχουν καταλήξει ακόμη στον προορισμό.

Πηγή: www.peoplegreece.com