Η δημόσια συγγνώμη της Ναταλίας Γερμανού στον Αλέξη Γεωργούλη: «Επειδή θέλω τα λάθη μου να τα παραδέχομαι…»

Η εν λόγω συνέντευξη σχολιάστηκε και στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο με την Ναταλία Γερμανού να συνεχίζει τις πιπεράτες αποκαλύψεις. Η παρουσιάστρια θυμήθηκε ένα περιστατικό που έζησε με τον ηθοποιό και το μοιράστηκε δημόσια: «Ο Αλέξης Γεωργούλης απαριθμούσε, όταν έλεγε για τα θέατρα, τις θαυμάστριες με τις οποίες έχει έρθει πιο κοντά; Και αναφέρθηκε σε τρεις παραστάσεις; Νομίζω ότι ξέχασε μία συνεύρεση. Να τον εκθέσω ή να μην τον εκθέσω; Ας το πάρει το ποτάμι… Το 2006 βρεθήκαμε στα Γιάννενα, ήμασταν και οι δύο καλεσμένοι στα εγκαίνια ενός πολύ γνωστού κλαμπ. Κι επειδή έτυχε να μας κλείσουν διπλανά δωμάτια στο ξενοδοχείο, εγώ θυμάμαι ότι ήταν άλλη μία θαυμάστρια που ξέχασες να την αναφέρεις. Εγώ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ από τη φασαρία. Συγγνώμη Αλεξάκο, για καλό το είπα, σε κομπλιμεντάρω αυτή τη στιγμή. Η κοπέλα έκανε φασαρία! Σηκώθηκε η κυρά Φροσύνη από τη λίμνη, σου λέει».

Αυτό φαίνεται πως ενόχλησε τον Γεωργούλη, γι’ αυτό και η παρουσιάστρια θέλησε να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη, σήμερα, μέσω της εκπομπής της.

“Θέλω να ζητήσω μια συγγνώμη. Συγγνώμη από τον Αλέξη Γεωργούλη για την δημοσιοποίηση ενός περιστατικού που έγινε στα Γιάννενα πριν από δέκα χρόνια. Ίσως ήταν λίγο άκομψο εκ μέρους μου. Εγώ το έκανα εντελώς για πλάκα. Έχει τσαντιστεί. Μιλήσαμε και λίγο με μάλωσε… Το χιούμορ δεν το εκλαμβάνουν όλοι ως χιούμορ… Επειδή θέλω τα λάθη μου να τα παραδέχομαι δημόσια, λέω ότι εγώ πραγματικά το είπε χιουμοριστικά… Δεν έχω την απαίτηση το δικό μου χιούμορ να το αντιλαμβάνονται όλοι ως χιούμορ… Σόρρυ Αλέξη. Πραγματικά, δικό μου το λάθος…”, τόνισε.

Πηγή: Peoplegreece.com