Η Christy Turlington για τη φιλανθρωπική κίνηση «Just Like You»

Splash/Smartmagna

Το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο που πραγματοποιεί η εταιρεία ρούχων Citizens of Humanity, αποφάσισε να ενισχύσει το μοντέλο, Christy Turlington, που πήρε μέρος στην καμπάνια του brand με τον τίτλο «Just Like You».

Οι υπεύθυνοι της εκστρατείας ζητούν κατά καιρούς, από ένα αναγνωρίσιμο στο κοινό πρόσωπο να επιλέξει έναν κοινωφελή οργανισμό και να τον προτείνει στην εταιρεία, η οποία με τη σειρά της τον ενισχύει με μια οικονομική δωρεά.

Για τον ίδιο σκοπό δημιουργείται ένα μοναδικό μπλουζάκι, το οποίο διατίθεται μέσω του επίσημου site της Citizens of Humanity, με τα έσοδα από τις πωλήσεις να προστίθενται στο ποσό της δωρεάς.

Το διάσημο μοντέλο επέλεξε τον δικό της μη κερδοσκοπικό οργανισμό, με την ονομασία «Every Mother Counts», τον οποίο εγκαινίασε πριν από τρία χρόνια και σαν στόχο έχει τη διασφάλιση της ομαλής εγκυμοσύνης και της γέννας, γυναικών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσουν μια ικανοποιητική ιατρική περίθαλψη, για τις ίδιες και τα νεογέννητα παιδιά τους.

Για να μάθετε περισσότερα για τις καμπάνιες της εκστρατείας, επισκεφθείτε το www.citizensofhumanity.com ενώ για να ενισχύσετε το έργο του Every Mother Counts, κάντε κλικ στο www.everymothercounts.org