Η Chrissy Teigen μας δείχνει τις ραγάδες της και κάνει όλες τις γυναίκες περήφανες

Getty Images

Η Chrissy Teigen είναι μία από τις πιο cool celebrities που εμπνέει τις γυναίκες με την αμεσότητά της και την παρουσία της στα social media. Η γυναίκα του John Legend που είναι και μανούλα δεν έχει κανένα κόμπλεξ να δείξει το σώμα της μετά τις εγκυμοσύνες και ούτε προσπαθεί να ρετουσάρει στις φωτογραφίες ώστε να φαίνεται τέλεια. Απόδειξη οι παρακάτω εικόνες από τις διακοπές της:

chrissy teigen

Η γλυκιά celebrity αρχικά πόζαρε topless με τον σύζυγό της στις τροπικές διακοπές τους δείχνοντας την πραγματική της σιλουέτα μετά τη γέννα του γιου της Miles. Αμέσως μετά έδειξε τις ραγάδες στο σώμα της γράφοντας πώς αυτό είναι το νέο της σώμα και πως δεν πρόκειται να φύγουν.

chrissy teigen

Η Chrissy που αγαπά τις καμπύλες και τα σημάδια του κορμιού της και χρόνια βοηθά να εξαπλωθεί το κίνημα του body positivity εμπνέει όλες τις γυναίκες με την παρουσία της στο διαδίκτυο και βοηθά να ξεπεραστούν και να καταρριφθούν τα στερεότυπα της τελειότητας που συχνά ενσαρκώνουν οι celebrities με ψεύτικες φωτογραφίες που μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλουμε να βλέπουμε περισσότερες γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους όπως πραγματικά είναι και πάντα θα προβάλουμε όσες προσπαθούν να εμπνεύσουν και  άλλες γυναίκες να αποδεχτούν το κορμί τους.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram