Η Celine Dion υιοθέτησε την τάση των διαφορετικών παπουτσιών που λάνσαρε η Carrie Bradshaw

Instagram @sydneylopez

Όταν η Carrie Bradshaw σε ένα επεισόδιο του Sex and the City φόρεσε δύο διαφορετικά ψηλοτάκουνα πέδιλα, ένα σε κόκκινη metallic και ένα σε σιέλ metallic απόχρωση, γυναίκες σε όλο τον κόσμο αναρωτήθηκαν εάν πρέπει να υιοθετήσουν αυτή την τάση. Λίγες μέρες πριν μάλιστα, η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε μέσω του προφίλ της στο Instagram πως απλώς εκείνη και η στιλίστρια της δεν μπορούσαν να επιλέξουν ποιο ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα να επιλέξουν.

Αυτό το shoe trend μάλιστα υιοθέτησε ακόμα μία γυναίκα με στιλ, η Celine Dion. Η τραγουδίστρια της pop, η οποία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Παρίσι και μας έχει χαρίσει μερικά πολύ κομψά street style looks, μας δείχνει πως μπορούμε να πετύχουμε και εμείς αυτή την τάση.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την τραγουδίστρια έξω από το ξενοδοχείο της στην πόλη του φωτός να φορά μία mini φούστα σε έντονη κίτρινη απόχρωση με ένα blazer και ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε διαφορετική απόχρωση. Η μία γόβα ήταν σε κίτρινη απόχρωση και είχε λευκές λεπτομέρειες, ενώ η άλλη γόβα ήταν λευκή με μαύρες λεπτομέρειες.

Όπως φαίνεται η τάση με τα διαφορετικά ψηλοτάκουνα παπούτσια έχει επιστρέψει και αυτό που μένει είναι να αποφασίσουμε αν θα την υιοθετήσουμε και εμείς.

Instagram @sydneylopez

Instagram @sydneylopez

Instagram @everyoutfitonsatc

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram