Η Carrie Bradshaw ξανάρχισε το κάπνισμα;

Instagram @carriebradshawsc

Και ποιος δεν θυμάται το επικό fail date της Carrie με τον Aidan; Και ο λόγος: η αγαπημένη μας sex columnist ήταν καπνίστρια.

“The Valley of The Dolls”: Βρεθήκαμε στο νέο fashion show του Vassilis Zoulias, όπου και μας μίλησε για το μέλλον της ελληνικής μόδας


Παρόλο που η εικόνα της Carrie ήταν συνυφασμένη με τα Marlboro Lights της και τον sexy τρόπο που κάπνιζε παρέα με τις φίλες της, αναλύοντας όλα εκείνα τα θέματα που απασχολούν τις γυναίκες συντροφιά με ένα Cosmopolitan, οι συγγραφείς αποφάσισαν να αλλάξουν αυτό το κλισέ, μετατρέποντας την Carrie σε μη καπνίστρια για τα μάτια του αγαπημένου της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That… Costumes (@andjustlikethatcostumes)


Σε φωτογραφίες και πλάνα, που διέρρευσαν από τα γυρίσματα του Sex And The City reeboot, είδαμε την Sarah Jessica Parker, να απολαμβάνει ως Carrie και πάλι ένα τσιγάρο, μέσα σε ένα αυτοκίνητο.


Ίσως τελικά ο Mr Big να ήταν όντως για εκείνη μια κακή επιρροή, που όπως και στο παρελθόν την έκανε να επιστρέψει στο τσιγάρο, τώρα μέσα σε μια τραυματική φάση διαζυγίου, την οδηγεί στην ανθυγιεινή αυτή συνήθεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Jessica Parker Daily (@sjp_daily)


Οι fans, ωστόσο, της σειράς βρήκαν αυτή την κίνηση των σεναριογράφων υπέροχη, αφού τους θύμισε κάτι από την old school Νέα Υόρκη και τον αυθεντικό χαρακτήρα της Carrie, πριν έρθει στο προσκήνιο ο νέος τρόπος ζωής, της yoga και του wellness.