Η Cara Delevingne στηρίζει ακόμη μια φορά την διαφορετικότητα μέσω της νέας της ανάρτησης στο instagram
cosmopolitan.it

Με ένα post από την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε το 2015 στον Rupert Everett, στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Women in the World”, που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, η Cara Delevingne επανέφερε τη μεγάλη συζήτηση γύρω από τα πρότυπα της σύγχρονης κοινωνίας.

Cara Delevingne x Puma: Το διάσημο μοντέλο λανσάρει την νέα Pride collection για το 2021


Η ίδια τότε, είχε δηλώσει: “Στον πολιτισμό μας, μάς λένε πως εάν είμαστε όμορφες, εάν είμαστε αδύνατες, εάν είμαστε επιτυχημένες, διάσημες, εάν είμαστε γυμνασμένες, εάν όλοι μας αγαπούν, τότε θα είμαστε ευτυχισμένες. Αλλά αυτό δεν είναι εντελώς αληθινό. Το πιο σημαντικό ταξίδι, που θεωρώ πως όλοι μας θα περάσουμε, είναι το ταξίδι να βρούμε τον εαυτό μας, να βρούμε την αλήθεια μας, να βρούμε ποιοι είμαστε και τι είναι αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους”.

Το supermodel που έχει δηλώσει και υποστηρίξει ανοιχτά την σεξουαλική της ταυτότητα, έχει αναδειχθεί σε παγκόσμιο role model, όχι μόνο μέσω των συνεντεύξεών της, αλλά και μέσα από την δράση της και την ειλικρινή της υποστήριξη σε κάθε είδους έκφραση της διαφορετικότητας.

Η LVMH ανακοίνωσε την εξαγορά του 60% της εταιρίας Off White


Μέσα σε μια περίοδο που τα παγκόσμια δεδομένα αλλάζουν, η Delevingne ένιωσε την ανάγκη να επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της αποδοχής: “Εάν εμείς οι ίδιοι δεν γνωρίσουμε και δεν αγκαλιάσουμε τον εαυτό μας, τότε η αλλαγή που περιμένουμε δεν θα έρθει ποτέ”. Μάλιστα, η ανάρτησή της αναπαράχθηκε στα social media από διάσημους φίλους της, όπως ο μοντέλο και τραγουδίστρια, Karen Elson.

Στη ίδια συνέντευξη, η Cara είχε τότε μιλήσει και για τις αυτοκτονικές τάσεις που βίωνε στην εφηβεία της. “Δεν ήθελα να ζω άλλο πια. Ένιωθα πως ήμουν εντελώς μόνη” δήλωσε, για να συμπληρώσει πως παρόλο που η οικογένειά της υπήρξε υποστηρικτική, χρειάστηκε ιατρική βοήθεια και αντικαταθλιπτικά για να φθάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, και να ακολουθήσει, έπειτα από κάποια χρόνια, η καριέρα της στο modeling.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα