Η Britney Spears έδωσε την δική της απάντηση στο νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή της που προβάλλεται στο Netflix

Instagram @britneyspears

Το ντοκιμαντέρ “Britney vs Spears προβάλλεται ήδη στην πλατφόρμα του Netflix, με χιλιάδες συνδρομητές να σπεύδουν να το παρακολουθήσουν, μιας και οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις γύρω από την ζωή της και το κίνημα #freebritney έχουν φέρει την pop star και πάλι στο προσκήνιο, δυστυχώς για έναν πολύ θλιβερό λόγο.

Η Uma Thurman μίλησε για την έκτρωση που έκανε στην εφηβεία της και τάχθηκε ενάντια στον νέο νόμο της πολιτείας του Τέξας


Η μάχη με τον πατέρα της στα δικαστήρια φαίνεται πως έληξε και η ίδια η Britney παρακολούθησε το ντοκιμαντέρ για την ζωή της, από το οποίο έκανε και μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έναν λογαριασμό που ανοίγει και κλείνει τακτικά, δίνοντας κάποια δείγματα της συναισθηματικής αστάθειας που βιώνει.


Είναι πραγματικά τρελό παιδιά. Είδα λίγο από το τελευταίο ντοκιμαντέρ και πραγματικά έξυσα το κεφάλι μου αρκετές φορές! Πραγματικά προσπάθησα να αποσυνδέσω τον εαυτό μου από όλο αυτό το δράμα! Νούμερο ένα… είναι παρελθόν! Νούμερο δύο… οι διάλογοι δεν μπορούσαν να είναι πιο κλασικοί! Νούμερο τρία… έχουν χρησιμοποιήσει τα πιο υπέροχα πλάνα στον κόσμο για μένα! Έκαναν μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά τους” έγραψε στην λεζάντα του post.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)


Βέβαια τα σχόλια κάθε άλλο παρά θετικά ήταν, αφού οι θαυμαστές της πιστεύουν πως αυτή που γράφει δεν είναι η Britney, αλλά κάποιος άλλος, ο οποίος και διαχειρίζεται το instagram account της, επαναφέροντας το #freebritney και κάνοντας σαφές πως έχουν καταλάβει το τι συμβαίνει μέσω του profile της.