Η Blake Lively τιμά την μνήμη του πατέρα της με έναν ιδιαίτερο τρόπο

harpersbazaar.com

Ο πατέρας της Blake Lively, Ernie Lively, έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες σε ηλικία 74 ετών. Εργαζόταν στο Hollywood επί πολλές δεκαετίες και αποτελούσε έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ηθοποιό. Μετέδωσε λοιπόν την αγάπη του για την υποκριτική στην κόρη του, η οποία ακολουθεί την ίδια επαγγελματική πορεία. Επομένως, οι δυο τους είχαν μια πολύ δεμένη σχέση.

Instagram @justjared

Η 34χρονη ηθοποιός ξεκίνησε πρόσφατα να δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό τομέα και πιο συγκεκριμένα σε εκείνον των αλκοολούχων ποτών. Δημιούργησε μια πλήρη σειρά, η οποία μάλιστα έχει ήδη λανσαριστεί στην Αμερική. Τα τελευταία χρόνια έχουμε παρατηρήσει πολλούς celebrities να πράττουν αντίστοιχα, όπως η Kendall Jenner, ο George Clooney και η Cameron Diaz. Ωστόσο, το project της Blake Lively διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα, καθώς με αυτό τον τρόπο τιμά την μνήμη του πατέρα της.

Sarah Jessica Parker: Ο λόγος που δεν έχει μιλήσει για τον θάνατο του Willie Garson

Η νέα σειρά προϊόντων της ονομάζεται Betty Buzz. “Το όνομα του πατέρα μου ήταν Ernest Brown Jr. αλλά έγινε γνωστός ως Ernie Lively. Εγκατέλειψε το επώνυμό του όταν παντρεύτηκε τη μητέρα μου. Betty ήταν το όνομα της μαμάς και της αδερφής του και ήθελα να δώσω ένα όνομα που είχε συναισθηματική αξία για εκείνον” δήλωσε η ηθοποιός. Επιπλέον, τόνισε ότι ασχολείται ασταμάτητα με αυτό τα τελευταία τρία χρόνια και είναι πολύ ενθουσιασμένη που οι θαυμαστές της θα μπορούν να απολαύσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Η νέα εμφάνιση της Megan Fox είναι ο ορισμός του sexy business casual

Instagram @blakelively