Η Bella Hadid και το εντυπωσιακό πάρτι για το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα

instagram/@kineuphorics

Η Bella Hadid έκανε την είσοδο της στον επιχειρηματικό κόσμο, ακολουθώντας τα βήματα πολλών συναδέλφων της, αφού τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου κάνουν τις δικές του επιχειρήσεις, εξαργυρώνοντας την δημοφιλία τους.

Gigi Hadid: Το psychedelic ασύμμετρο παντελόνι που φόρεσε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης


Η Bella, όμως, δεν αποφάσισε να κυκλοφορήσει κάποια δική της σειρά ρούχων, καλλυντικών ή παπουτσιών, αλλά επένδυσε τα χρήματα της στην εταιρία Kin Euphorics, ένα brand μη αλκοολούχων ροφημάτων με βάση τα προσαρμογόνα βότανα, που υπόσχονται να μειώσουν τα επίπεδα του stress και του άγχους στον οργανισμό μας.

Η ίδια η Hadid ανακοίνωσε την συμμετοχή της στην εταιρία ως co-founder και CEO, στο πλευρό της Jen Batchelor, με μια σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Έχοντας αντιμετωπίσει προβλήματα άγχους, εξάντλησης αλλά και κατάθλιψης, το διάσημο μοντέλο ήθελε να δημιουργήσει μια σειρά από προϊόντα που μπορούν να μας διδάξουν πολλά πράγματα γύρω από την υγεία του εγκεφάλου και την αποσυμπίεση από τα καθημερινά στρεσογόνα ζητήματα που όλοι συναντάμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kin Euphorics (@kineuphorics)


Δεν υπήρχε, λοιπόν, καλύτερο timing από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης προκειμένου να γίνει ένα εντυπωσιακό event για την νέα αυτή συνεργασία, με την Bella να δίνει ένα φαντασμαγορικό πάρτι, από όπου δεν έλειπε κανείς, ούτε φυσικά η αδερφή της Gigi, που έφθασε στο πάρτι με ένα εντυπωσιακό strapless knitted φόρεμα στο χρώμα του κακάο, ενώ η Bella προτίμησε ένα flarred παντελόνι και ένα sexy Mugler top.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)