Η Bella Hadid γιόρτασε τα γενέθλια της κάνοντας μια δωρεά σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας
@bellahadid/instagram

Το γνωστό μοντέλο γιόρτασε τα 25α γενέθλια του αποφασίζοντας να συνεργαστεί με έναν φιλανθρωπικό οργανισμό που προωθεί την ψυχική υγεία σε ανήλικα κορίτσια και νεαρές γυναίκες, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα που θα προωθήσουν τον σκοπό του. Με την ημέρα των γενεθλίων της να συμπίπτει με την Παγκόσμια Εβδομάδα ενημέρωσης για την ψυχική υγεία, η Bella μίλησε για ακόμα μια φορά ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και η ίδια και πολλές φορές την καταβάλουν.

@bellahadid/instagram

«Η κατάθλιψη, το άγχος, και οι ψυχικές ασθένειες που καταλαμβάνουν ένα άτομο δεν είναι μόνο εξουθενωτικές αλλά σε μουδιάζουν ολοκληρωτικά στην καλύτερη. Είναι κάτι που με έχει κάνει να νιώθω ότι η ζωή δεν αξίζει κατά καιρούς. Ο οργανισμός Kin Euphorics με έχει βοηθήσει προσωπικά, όχι μόνο με το άγχος μου αλλά και με τα επίπεδα ενέργειας μου όταν ένιωθα ότι δεν είχα κίνητρο ή δεν μπορούσα να βρω έναν λόγο να σηκωθώ από το κρεβάτι».

@gigihadid/instagram

Το μοντέλο συνηθίζει να τοποθετείται τόσο σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πολιτική και την κοινωνία, όσο και σε ζητήματα υγείας αποδεικνύοντας ότι δεν είναι εξωτερικά μόνο όμορφη. «Θέλω όλοι όσοι παλεύουν καθημερινά, να γνωρίζουν ότι δεν είστε μόνοι».

@gigihadid/instagram

Η αδερφή της, Gigi, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στην Bella με μια γλυκιά ανάρτηση από το οικογενειακό τους δείπνο, ενώ η μητέρα της ανέβασε φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media γράφοντας πόσο περήφανη είναι για την γυναίκα που έχει γίνει!

@yolandahadid/instagram

Μαρία Δάσιου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα