Η (Barbie) Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε κάποια νέα μαζί μας

Η (Barbie) Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε κάποια νέα μαζί μας


View this post on Instagram

BlondeMe ?? ___________ #blondeme @schwarzkopfpro.greece @schwarzkopfpro #schwarzkopfpro #schwarzkopfprogreece #BLONDME #EXPRESSYOURBLONDME #hair #hairexpert #colourexpert @christosmichailidis #newme from #brunnette to #blonde

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) on

Είναι μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της Ελλάδας και επειδή είναι και ταλαντούχα είναι ικανή να αποχωριστεί το σήμα κατατεθέν της για τις ανάγκες ενός ρόλου.


View this post on Instagram

Έχω τρελαθεί με την αγάπη σας! Οποία γνώμη και να έχετε για το ξανθό μου έχει μέσα τόση αγάπη! Αλήθεια όμως πόσο πραγματικά ευλογημένη είμαι! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα! ❤️ Down Town magazine @downtownmaggr ________________ #schwarzkopfpro #schwarzkopfprogreece #BLONDME #EXPRESSYOURBLONDME #hair @christosmichailidis #photography @lefteris_siarapis #newme #cover #covergirl #coverstory #mariakorinthiou #actress #styling @nikolaidi_filitsa #makeup @dimitris__stamatiou

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) on

Ο λόγος φυσικά για την ξανθιά -πλέον- Μαρία Κορινθίου η οποία αυτή την περίοδο, υποδύεται το «Κατερινιώ» από την γνωστή ταινία «Η Νεράιδα και το παλικάρι» στη σκηνή του θεάτρου Broadway.

Σε άλλα νέα τώρα, η σέξι Μαρία, μοιράστηκε κάποια νέα μαζί μας. Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός αποκάλυψε πως έγινε κούκλα Barbie, η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα με τη σειρά «Maria Korinthiou Collection». Το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο και αν απορείτε για το χρώμα των μαλλιών της κούκλας, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά ακριβώς παρακάτω.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram