Η άβολη στιγμή που ο πρίγκιπας Harry βρέθηκε στην ίδια πρεμιέρα με την πρώην του
Instagram @thehouseofsussex

Η τυχαία συνάντηση με έναν πρώην σύντροφο είναι μία από τις πιο άβολες στιγμές που μπορεί να συμβούν, ειδικά εάν ανήκεις στην βασιλική οικογένεια και όλα τα βλέμματα είναι πάνω σου κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι.

Ο πρίγκιπας Harry εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Our Planet στο Λονδίνο την προηγούμενη εβδομάδα και οι διοργανωτές αρχικά είχαν προγραμματίσει να κάτσει δίπλα στην πρώην σύντροφο του,Camilla Thurlow, κάτι που θα μπορούσε να φέρει σε αμηχανία και τους δύο. 

Ευτυχώς, την τελευταία στιγμή κατάλαβαν το λάθος που έκαναν με τις θέσεις του πρίγκιπα Harry και της Camilla Thurlow και έσπευσαν να τις αλλάξουν αμέσως. Μάλιστα στην θέση της τηλεοπτικής σταρ τοποθετήθηκε ο πατέρας του Harry, πρίγκιπας Κάρολος. 

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στην εφημερίδα The Sun “κανείς δεν συνειδητοποίησε την σύνδεση μεταξύ του Harry και της Camilla στην αρχή. Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του event ενημερώθηκαν για αυτό και έπρεπε άμεσα να αλλάξουν τις θέσεις. Θα ήταν τρομερά εξευτελιστικό για εκείνους  να φέρουν τον Harry και να τον βάλουν να κάτσει δίπλα στην πρώην του. Οι σύμβουλοι του θα ήταν πολύ θυμωμένοι εάν τον έφερναν σε τέτοια δύσκολη θέση”. 

Η Camilla Thurlow δεν ήταν η μόνη πρώην του Harry που εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Our Planet. Η Ellie Goulding, με την οποία είχε σχέση το 2016, ήταν επίσης στην πρεμιέρα αλλά έφυγε νωρίς αποφεύγοντας οποιαδήποτε τυχαία συνάντηση με τον πρίγκιπα. 

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα