Η Αθηνά Οικονομάκου λέει ξανά «ναι» στο ξανθό: Γιατί αποφάσισε η ηθοποιός να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της;

Την Αθηνά Οικονομάκου τη γνωρίσαμε καστανόξανθη μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1, Παρθεναγωγείο, ενώ στη συνέχεια την κέρδισε το ξανθό. Μια αγάπη που δεν κράτησε πολύ αφού μετά από λίγο καιρό η ηθοποιός επέστρεψε στο φυσικό της χρώμα, το σκούρο καστανό και έμεινε εκεί για περίπου έξι χρόνια.

Από φέτος την άνοιξη η γνωριμία της με τον hair expert, Νικόλα Βιλιώτη, και η εμπιστοσύνη που της ενέπνευσε την έβαλε σε σκέψεις για αλλαγή. Αρχικά, η Αθηνά θέλησε να πειράξει λίγο τις άκρες και να κάνει κάποια πιο φωτεινά φλασάκια στα μαλλιά της με σκοπό να φωτίσει λίγο το πρόσωπό της. Το καλοκαίρι βέβαια βοήθησε να ανοίξει ακόμα παραπάνω το μαλλί της.

Σήμερα το πρωί, όμως ήρθε η στιγμή για μια μεγάλη αλλαγή. Η Αθηνά Οικονομάκου με το Νικόλα Βιλιώτη αποφάσισαν να ανοίξουν τελείως τα μαλλιά της ηθοποιού – από τη μέση του κεφαλιού και κάτω -, κάνοντας το γνωστό ombre και να επιστρέψει έστω και κατά το ήμισυ στο ξανθό, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

athina oikonomakou1

«Βαρέθηκα τόσα χρόνια να είμαι με το ίδιο μαλλί και αποφάσισα να τα αλλάξω. Τα μαλλιά αποτελούν ανανέωση για μια γυναίκα κι εγώ τώρα που ξεκινάει η νέα σεζόν ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Ο Νικόλας είναι καταπληκτικός και με έπεισε πως η αλλαγή θα είναι ωραία και νομίζω πως δικαιώθηκε και εκείνος και εγώ που τον εμπιστεύτηκα», λέει η ηθοποιός στο Peoplegreece.com.

Η Αθηνά Οικονομάκου αύριο το πρωί γυρνάει το trailer για τη νέα σειρά του Mega, που θα πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου», και ήθελε να έχει κάνει νωρίτερα την οποιαδήποτε αλλαγή στην εμφάνισή της.

athina oikonomakou

Εμείς πάντως ψηφίζουμε «ναι» στο νέο της look. Εσείς;

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Σε αυτό το σίριαλ έκλεισε τελικά η Αθηνά Οικονομάκου–Όλες οι λεπτομέρειες

Τα ίσια ανάποδα: Η Αθηνά Οικονομάκου ανεβάζει το πιο εντυπωσιακό καλοκαιρινό βίντεο

Love for ever: Δείτε την Αθηνά Οικονομάκου και το Φίλιππο Μιχόλπουλο σε ένα από τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα