Η Αθηναΐς Νέγκα μας δείχνει τα πρόσωπα των παιδιών της

Την πρώτη της φωτογραφία με τα πρόσωπα των δυο παιδιών της δημοσίευσε η παρουσιάστρια του Epsilon και της νέας εκπομπής, «Κουζίνα για… δύο!», Αθηναΐς Νέγκα.

Μάλιστα η δημοσιογράφος συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο αναφερόταν στις δυσκολίες που έχει η καθημερινότητα όταν είσαι εργαζόμενη και  έχεις δυο παιδιά, χωρίς βέβαια να παραλείψει να αναφερθεί και στο σύζυγό της λέγοντάς του ένα μεγάλο  «ευχαριστώ».

«πέρα απί την εντύπωση που δίνουν οι φωτο, η ζωή με 2 παιδιά-όπως πολλοί γνωρίζετε δεν είναι εύκολη .

1. υπάρχουν λίγες στιγμές όπως αυτή κ πολλές τρομακτικές δυσκολίες που αν συνεχίσουν θα αρχίσει εκτός από το brain drain και το family drain κ όλοι με οικογένειες θα τρέχουμε στην Αυστραλία να πλύνουμε πιάτα .

Επίσης

2. δεν πιστεύω πως τα παιδιά χρειάζεται να τα κρύβουμε. δεν είμαι τόσο διάσημη ίσως κ δεν φοβάμαι πως θα τρέξουν παπαράτσι στα σχολεία τους .δημοσιεύω  φωτο γιατί η δημοσιότητα τους δεν διαφέρει απο το να κάτσω στο κέντρο μιας πλατείας κ να μας δουν οι περαστικοί. Το άχαρο με το instagram ειναι το «μετά»,το είδος της σημερινής δημοσιογραφίας που ασχολείται με την αναδημοσίευση -κ δεν έχει καταλάβει τι έχει πλέον αξία κ τι όχι -είναι παγκόσμιο το πρόβλημα όχι ελληνικό κ σαφώς δεν είναι όλα τα posts «είδηση» .

Από την πλευρά των συναδέλφων, είναι δύσκολο να γεμίσεις κοινωνικά κ gossip με το πολύ μικρό ελληνικό Star system. Ωστόσο κάποια πράγματα πρεπει απλα να τα ανεβάζουμε «γιατί  έτσι μας ήρθε»-δεν αναπαράγονται όλα τα αστειάκια καλά ή κρύα, δεν είναι όλες οι φωτο να τις πάρουν τα site .

εκτός από την αμηχανία, η gossip δημοσιογραφία μαστίζεται κ απο βαρεμάρα. Εχουμε γίνει φρικτά βαρετοί όλοι εξ αιτίας της πληκτικής αναπαραγωγής μας.

Δεν μπορούμε -είναι η άποψη μου -να σερβίρουμε στον τηλεθεατή διαρκώς κάθε μπαρουφιτσα, κάθε post με μαγιό διότι φωνάζει «χεστήκαμε πού πήγε η τάδε διακοπές» και η τάδε δεν φταίει γιατί «ανέβασε» χωρίς πάντα να έχει την διάθεση το θέμα να γίνει μεγαλύτερο αλλά επειδή κάτι ήθελε να πει σ αυτούς που έχουν το ενδιαφέρον κ την παρακολουθούν .

Επιστρέφω στο οικογενειακό ..

3. οι λίγες στιγμές «σχεδόν ευτυχίας» που σας έλεγα, στην ξεχειλισμένη από υποχρεώσεις ,αστάθεια κ δύσκολες επιλογές ζωή μου, θα ήταν ανέφικτες χωρίς την ιώβια υπομονή του Γιάννη που μαζί με το μωρό ,διαχειρίζεται την μεγάλη κόρη μου, τα προβλήματα μου κ εμένα .τα καταφέρνει ,δέχεται κ την πλάκα -δεν ξέρω κανέναν πιο ήρωα. Μεγάλο ευχαριστώ κ στην μεγάλη κόρη μου ,αν υπήρχε παγκόσμιο βραβείο «καλής αδερφής» θα της άξιζε .στον σύζυγο θα έδινα «χρυσή μπάλα» κ ένα εκατομμύριο πριμ!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη φωτογραφία

πέρα απο την εντύπωση που δίνουν οι φωτο, η ζωή με 2 παιδιά-οπως πολλοί γνωρίζετε δεν ειναι εύκολη . 1. υπαρχουν λίγες στιγμές οπως αυτή κ πολλες τρομακτικές δυσκολίες που αν συνεχίσουν θα αρχίσει εκτός απο το brain drain και το family drain κ ολοι με οικογενειες θα τρέχουμε στην Αυστραλία να πλύνουμε πιάτα . Επίσης 2. δεν πιστευω πως τα παιδια χρειαζεται να τα κρύβουμε. δεν ειμαι τοσο διάσημη ισως κ δεν φοβάμαι πως θα τρέξουν παπαράτσι στα σχολεία τους .δημοσιευώ φωτο γιατι η δημοσιότητα τους δεν διαφέρει απο το να κάτσω στο κέντρο μιας πλατείας κ να μας δουν οι περαστικοί. Το άχαρο με το instagram ειναι το «μετα»,το είδος της σημερινής δημοσιογραφίας που ασχολείται με την αναδημοσίευση -κ δεν εχει καταλάβει τι εχει πλέον αξία κ τι οχι -ειναι παγκόσμιο το πρόβλημα οχι ελληνικό κ σαφως δεν ειναι ολα τα posts «είδηση» . Απο την πλευρά των συναδέλφων,ειναι δύσκολο να γεμίσεις κοινωνικά κ gossip με το πολυ μικρό ελληνικό Star system. Ωστοσο κάποια πράγματα πρεπει απλα να τα ανεβάζουμε «γιατι ετσι μας ήρθε»-δεν αναπαράγονται ολα τα αστειάκια καλα ή κρύα, δεν ειναι όλες οι φωτο να τις πάρουν τα site . εκτός απο την αμηχανία, η gossip δημοσιογραφία μαστίζεται κ απο βαρεμάρα. Εχουμε γίνει φρικτά βαρετοί ολοι εξ αιτιας της πληκτικής αναπαραγωγής μας. Δεν μπορουμε -ειναι η άποψη μου -να σερβίρουμε στον τηλεθεατή διαρκώς κάθε μπαρουφιτσα, κάθε post με μαγιό διότι φωνάζει «χεστηκαμε πού πήγε η τάδε διακοπές» και η τάδε δεν φταίει γιατι «ανέβασε»χωρίς πάντα να εχει την διάθεση το θέμα να γίνει μεγαλύτερο αλλα επειδη κατι ήθελε να πει σ αυτούς που έχουν το ενδιαφέρον κ την παρακολουθούν . Επιστρεφω στο οικογενειακό .. 3. οι λίγες στιγμές «σχεδόν ευτυχίας» που σας έλεγα, στην ξεχειλισμένη απο υποχρεώσεις ,αστάθεια κ δύσκολες επιλογές ζωη μου, θα ηταν ανέφικτες χωρίς την ιώβια υπομονή του Γιάννη που μαζί με το μωρό ,διαχειρίζεται την μεγάλη κόρη μου, τα προβλήματα μου κ εμενα .τα καταφέρνει ,δέχεται κ την πλάκα -δεν ξερω κανέναν πιο ήρωα. μεγαλο ευχαριστω κ στην μεγάλη κόρη μου ,αν υπήρχε παγκόσμιο βραβείο «καλής αδερφής» θα της άξιζε .στον συζυγο θα έδινα «χρυσή μπάλα» κ ενα εκατομμύριο πριμ!

A post shared by @ athinaisnega on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram