Η Αθηναΐς Νέγκα «καρφώνει» τον ΣΚΑΪ για τα χρωστούμενα χρήματα

Το απρόσμενο τέλος του Rodeo από το ΣΚΑΪ έχει φέρει σημαντικές αντιδράσεις. Το τηλεοπτικό κοινό βρέθηκε εξ απροόπτου, όμως η πρόωρη αυλαία ήταν λογική καθώς οι οφειλές του σταθμού ήδη από την περσινή χρονιά είναι αρκετές.

Πριν λίγες ώρες η Αθηναΐς Νέγκα μοιράστηκε ένα ιδιαίτερο χιουμοριστικό αλλά και στοχευμένο μήνυμα στα social media της. Φωτογραφίζοντας ένα ποντίκι υπολογιστή, φρόντισε να γράψει:

«Αγαπητοί Ιθύνοντες του ΣΚΑΪ που μας κόψατε, έχουμε το ποντίκι σας, το πήραμε από το γραφείο κ το κρατάμε. Θα σας το επιστρέψουμε μόλις λάβουμε τα περσινά χρωστούμενα
Να έρθει αντιπρόσωπος σας με τσάντα σούπερ μάρκετ πλαστική γεμάτη λεφτά στην ερημική τοποθεσία που θα σας υποδείξουμε, να φοράει άνετα παπούτσια Οχι τακούνια με ασημί φιόγκο στη φτέρνα .Η ανταλλαγή θα γίνει εκεί αλλιώς ΔΕΝ θα ξαναδείτε το ποντίκι σας».

Δείτε το μήνυμά της.

Αγαπητοι Ιθύνοντες του Σκαι που μας κόψατε, εχουμε το ποντίκι σας, το πήραμε απο το γραφείο κ το κρατάμε.θα σας το επιστρέψουμε μολις λάβουμε τα περσινά χρωστούμενα Να έρθει αντιπρόσωπος σας με τσάντα σούπερ μάρκετ πλαστική γεμάτη λεφτα στην ερημική τοποθεσια που θα σας υποδείξουμε, να φοράει άνετα παπούτσια Οχι τακούνια με ασημί φιόγκο στη φτέρνα .Η ανταλλαγή θα γίνει εκεί αλλιώς ΔΕΝ θα ξαναδείτε το ποντίκι σας

A post shared by @ athinaisnega on

Πηγή: Peoplegreece.com