Οι αστυνομικοί απαντούν στην καταγγελία της Τζένης Ιωακειμίδου

Η Τζένη Ιωακειμίδου κατήγγειλε πριν μερικές μέρες ένα σχεδόν απίστευτο περιστατικό που κοντολογίς είχε σχέση με την προκλητικά άδικη συμπεριφορά των τροχονόμων απέναντί της. Η ηθοποιός σε μία viral ανάρτηση της, αλλά και μέσω εκπομπών αναφέρθηκε στην αυθαιρεσία των αρχών μόνο για να πάρει την απάντηση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη.

«Για το περιστατικό που συνέβη με Αστυνομικούς της τροχαίας ελληνικού στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης με την εμπλοκή γνωστής ηθοποιού θα ήθελα να πω τα παρακάτω. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν όσα καταγγέλλει η κυρία είναι αλήθεια η ψέματα όμως εκεί που ταυτίζονται οι απόψεις είναι στο γεγονός ότι έτρεχε με 140 περίπου χιλιόμετρα σε έναν δρόμο που το όριο ταχύτητας ήταν 80 Και στη συνέχεια παραβίασε και Ερυθρό σηματοδότη.

Έθεσε λοιπόν σε κίνδυνο τη δική της ζωή τη ζωή του παιδιού της Αλλά και τη ζωή των ανυποψίαστων ανθρώπων που εκείνη τη στιγμή είτε πήγαιναν στη δουλειά τους είτε γύριζαν στο σπίτι τους είτε έκαναν την βόλτα τους ανυποψίαστοι. Πρέπει λοιπόν όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε Ότι πολλές φορές είτε γιατί έτσι έχουμε συνηθίσει είτε κάτω από οποιαδήποτε συναισθηματική φόρτιση λόγω κάποιου έκτακτου γεγονότος γινόμαστε εν δυνάμει δολοφόνοι άλλων ανθρώπων που στο κάτω κάτω δεν φταίνε σε τίποτα ή δολοφόνοι του ίδιου του εαυτού μας και της οικογένειας μας.

Εγώ δεν ξέρω ποια ήταν η συμπεριφορά των συναδέλφων μου η ακόμα ακόμη δε γνωρίζω ποια θα ήταν η δική μου συμπεριφορά αν έβλεπα έναν άνθρωπο να οδηγεί επικίνδυνα έχοντας μέσα στο αυτοκίνητο του ένα μωρό παιδί. Από την άλλη λέω εγώ αν λέει αλήθεια ή κυρία και όντως προσπαθούσε να μεταβεί σε ένα γιατρό πολύ γρήγορα αν σταματούσε την ώρα που της έκαναν σήμα οι τροχονόμοι και τους έλεγε βοηθήστε με το παιδί μου έχω πρόβλημα οι τροχονόμοι θα κοίταζαν να εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους ή θα την βοηθούσαν να φτάσει στον προορισμό της σώα και αβλαβής; Πέντε τροχονόμοι ήταν στο σημείο όλοι απάνθρωποι και αγενείς» έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο κ. Καλλιακμάνης.

Σε περίπτωση που δεν θυμάστε, εδώ θα διαβάσετε την αρχική ανάρτηση της ηθοποιού.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram