Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez παντρεύτηκαν με μυστικό γάμο!

Instagram @arianagrande

Η Ariana Grande ανήκει και επισήμως στο club των παντρεμένων! Η 27χρονη τραγουδίστρια λέγεται πως ενώθηκε με τον σύντροφό της, Dalton Gomez, με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο Σαββατοκύριακο.


Tο αγαπημένο ζευγάρι – σύμφωνα με το ΤΜΖ – προτίμησε μία μικρή τελετή με 20 από τα πιο κοντινά τους άτομα. Η γαμήλια τελετή έγινε στο σπίτι της Grande, στο Montecito στην California.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TMZ (@tmz_tv)


Δεν είναι γνωστό αν ο γάμος ήταν απόφαση της στιγμής ή αν το σχεδίαζαν μήνες. Οι δυο τους πάντως είχαν αρραβωνιαστεί λίγο πριν τα  Χριστούγεννα. Παρόλο που δεν γνωρίζονται πολύ καιρό, έχουν περάσει αρκετό χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μάλιστα, πολλές φορές  κοινοποίησαν τρυφερά στιγμιότυπα στα social media!


Αξίζει να σημειωθεί πως η Joan – η μητέρα της Ariana – εγκρίνει την επιλογή της κόρης της. Εκπρόσωπος της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας δήλωσε στον Τύπο: «Ήταν μικρή και ιδιωτική τελετή. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο χαρά και αγάπη. Το ζευγάρι και οι οικογένειές τους δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχείς». Η Ariana Grande πάντως δεν έχει μιλήσει ακόμη η ίδια για το χαρμόσυνο γεγονός, αλλά ούτε έχει αναρτήσει και κάτι στα social media.

Grammy 2021: Η Beyoncé έγραψε ιστορία καθώς έγινε η γυναίκα με τα περισσότερα βραβεία