Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα: «Είχε πει για εμένα ”προβλέπω ότι αυτός ο άθλιος θα έχει έξι μήνες καριέρα στην τηλεόραση”»

Με αφορμή την τελευταία του εκπομπή δέχτηκε διπλή επίθεση από τις τηλεκριτικούς Αφροδίτη Γραμμέλη καιΝτέπυ Γκολεμά. Ο λόγος για τον Λάκη Λαζόπουλο που τα χαμηλά νούμερα της τηλεθέασης τον έβαλαν στο στόχαστρο των τηλεκριτικών. Η πρώτη στο άρθρο της στην στήλη που διατηρεί στην εφημερίδα Βήμα έγραψε:«Πρόκειται για έναν παρουσιαστή πρώην σατυρικής εκπομπής ο οποίος εσχάτως λειτουργεί ως κυβερνητικό φερέφωνο. Τον Λάκη Λαζόπουλο τον κέρδισε η αλαζονεία του, σταθερή η τάση του να χαϊδεύει το ισχυρό σε κάθε του έκφανση, αυτοπαγιδεύθηκε στα ίδια του τα λάθη». Στο ίδιο μοτίβο η Ντέπυ Γκολεμά έγραψε: «Λάκη φίλε μου όπως σου είχα πει θα κάνεις 60αρια κάποτε ετσι στο λέω και τώρα. Τελείωνε. Το 13 τις εκατό δεν είναι μακριά. Ευτυχώς που έχεις δύο εκπομπές ακόμη».

lazopoulos

Το θέμα σχολιάστηκε στο Πρω1νό με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει θέση υπέρ του Λάκη Λαζόπουλου δηλώνοντας: «Επιτρέψτε μου να πω… Η Γκολεμά, πριν από 20 χρόνια που είχα ξεκινήσει την καριέρα μου, είχε πει ότι ”προβλέπω πως αυτός ο άθλιος θα έχει έξι μήνες καριέρα στην τηλεόραση”. Έχουν περάσει 20 χρόνια. Όταν ο καθένας βγάζει την κακία του και αποδεικνύεται ότι όλοι αυτοί που έχει βρίσει κάνουν 20 χρόνια καριέρα… Ο κόσμος αποφασίζει και όχι η οποιαδήποτε Γκολεμά, την οποία εκτιμώ να το πω κιόλας, σημαίνει ότι δεν έχει δίκιο. Το ότι δεν αρέσω στη Γκολεμά είναι δικαίωμά της, εμένα μου αρέσει η κριτική της. Ότι είπε ηΓκολεμά ότι θα κάνει 13% ο Λάκης, δεν σημαίνει ότι θα κάνει 13% ο Λάκης. Ο Λάκης κάποτε έκανε 60%. Τώρα, αν εξαιρέσεις το “Ράδιο Αρβύλα” που κάνει κάθε εβδομάδα 40% … και εμείς ακόμα έχουμε πέσει, υπάρχει μια πτώση της τηλεθέασης γενικότερα».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Πηγή: Peoplegreece.com