Η απάντηση της Renée Zellweger για την ολοκληρωτική αλλαγή της

Την απάντησή της έδωσε η Renée Zellweger στα σχόλια που ακούγονται τα τελευταία εικοσιτετράωρο και αφορούν στην ολική «μεταμόρφωσή» της.  Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός που προκάλεσε αναστάτωση με την εμφάνισή της σε κοσμικό event την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, με μία αποκλειστική συνέντευξη στο αμερικανικό περιοδικό People είπε πως είναι πιο υγιής και ευτυχισμένη από ποτέ: «Είμαι ευτυχής που ο κόσμος πιστεύει πως φαίνομαι τελείως διαφορετική! Ζω μια διαφορετική, ευχάριστη, πιο ικανοποιητική ζωή, και είμαι ενθουσιασμένη που αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Η 45χρονη που κατηγορήθηκε από πολλούς πως έχει υποβληθεί σε αμέτρητες χειρουργικές επεμβάσεις και πως επίσης πάσχει από διατροφική διαταραχή στη συνέχεια  μίλησε για το πώς την βλέπουν οι φίλοι της αλλά και για τα βαθύτερα και ουσιαστικότερα αίτια της αλλαγής της: «Οι φίλοι μου μού λένε ότι φαίνομαι ήρεμη και γαλήνια. Είμαι υγιής. Για πολύ καιρό δεν είχα κάνει τόσο καλή δουλειά με αυτό. Ακολουθούσα ένα πρόγραμμα που δεν ήταν ρεαλιστικά βιώσιμο και δεν μου επέτρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου». 

Η αγνώριστη Renée αποκάλυψε επίσης πως τώρα ακολουθεί ένα πιο υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής και πως είναι ευτυχισμένη με τον σύντροφό της Doyle Bramhall στον οποίο οφείλει το γεγονός πως έγινε καλύτερος άνθρωπος κάνοντας δουλειά με τον εαυτό της, αυξάνοντας την δημιουργικότητά της και μαθαίνοντας να αγαπάει πραγματικά.

Διαβάστε ακόμη: 

Renée Zellweger: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση της ηθοποιού

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα