Η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού όταν έμαθε on air για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Σήμερα και αυτή την στιγμή πραγματοποιείται στο Ζάππειο, Μαραθώνιος υπέρ των γυναικών με καρκίνο του μαστού. Στο πλευρό των γυναικών αυτών, βρέθηκαν και πολλά πρόσωπα της εγχώριας showbiz.Ανάμεσα τους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Επιτέλους Σαββατοκύριακο. Η παρουσιάστρια, μιλώντας στην δημοσιογράφο της Ναταλίας Γερμανού προχώρησε σε μια αποκάλυψη – για πρώτη φορά – η οποία άφησε άφωνους όσους απαρτίζουν την εκπομπή.

Με αφορμή τον Μαραθώνιο, η Κωνσταντίνα εκμυστηρεύτηκε τη δική της περιπέτεια. Μίλησε για τον όγκο που βρέθηκε στο στήθος της και όλα όσα ακολούθησαν. «Καλό μήνα, καλημέρα, καλή σεζόν, δεν έχω εικόνα, είναι η πρώτη φορά που κάνω εξωτερική σύνδεση! Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί βλέπω πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου, και από μικρούς ανθρώπους, και είναι πολύ θετικό! Είχα μια προσωπική εμπειρία, πριν από δύο χρόνια, και είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη, και θα το στηρίζω για πάντα!

Οι πρώτες στιγμές ήταν πολύ δύσκολες, στην αρχή πόναγε το στομάχι μου, δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά με στήριξη από τους δικούς μου, όλα πήγαν καλά! Έκανα και εκπομπή τότε. Είχα ένα πρόβλημα στο στήθος! Είχα κι άλλο πρόβλημα με το θυρεοειδή! Πολλές φορές δεν μπορούμε να μοιραστούμε τα προβλήματά μας, βγαίνουν προς τα έξω άλλα πράγματα και άλλες πτυχές, δούλευα και πολύ τότε… Πολλά δεν ξέρει ο κόσμος!

Σε επίσκεψη στο γυναικολόγο, ψηλάφισε κάτι. Μετά με παρέπεμψε σε μαγνητικές, παρακεντήσεις, και έπρεπε να μπω να αφαιρέσω κάτι! Το σημαντικό είναι η πρόληψη! Βρήκα κάτι χωρίς να έχω κληρονομικότητα. Τώρα προσέχω περισσότερο, να σας ευχηθώ τα καλύτερα!», ανέφερε. 

Η Ναταλία Γερμανού μη γνωρίζοντας την περιπέτεια της πρώην συνεργάτιδας της, τόνισε: «Δεν είχα ιδέα πραγματικά ότι πέρασε αυτό το πρόβλημα υγείας. Ήξερα ότι είχε πρόβλημα με το θυρεοειδή της, και μάλιστα τόσο σοβαρό, και νόμιζα εννοούσε αυτό. Μπράβο της που έχοντας περάσει αυτό το πρόβλημα υγείας συμμετέχει στον Μαραθώνιο!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Peoplegreece.com