Η Angelina Jolie θέλει την αποκλειστική κηδεμονία των παιδιών – Γιατί είναι απίθανο να την κερδίσει;

Τι κι αν έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η Angelina Jolie και ο Brad Pitt ανακοίνωσαν τον χωρισμό, φαίνεται πως το πρώην ζευγάρι αντιμετωπίζει ακόμη κάποια προβλήματα με το διαζύγιο του, σε θέματα που αφορούν τα κληρονομικά τους και την κηδεμονία των παιδιών τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τον χωρισμό τους, τα παιδιά ζουν μαζί με την μητέρα τους, Angelina, ωστόσο περνάνε αρκετό χρόνο μαζί με τον Brad. Όπως έχει γίνει γνωστό ο Pitt θέλει να έχουν και οι δυο την επιμέλεια των παιδιών, σε αντίθεση με την Angelina που ζητάει την αποκλειστική κηδεμονία τους.

Ο δικηγόρος David T. Pisarra δηλώνει πως η Angelina Jolie δεν έχει και πολλές πιθανότητες να κερδίσει την αποκλειστική κηδεμονία τους, και εξηγεί στο Hollywoodlife.com γιατί:

«Κάτι τέτοιο είναι απίθανο (να κερδίσει δηλαδή η Angelina Jolie την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της). Εκτός κι αν το δικαστήριο καταλήξει κατά κάποιο τρόπο στο συμπέρασμα πως ο Brad είναι ακατάλληλος γονέας. Η Angelina θα είχε την αποκλειστική επιμέλεια μόνο αν ο Brad κακοποιούσε τα παιδιά του ή τους χορηγούσε με τη βία αλκοόλ η ναρκωτικά» δήλωσε ο δικηγόρος και συμπληρώνει «Είναι εντελώς παράλογη (Angelina), ο Brad είναι ένας καλός πατέρας, νοιάζεται για τα παιδιά, και δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να έχει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της» πρόσθεσε.

[ap-read-more post=”625940″]

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα