Η Angelina Jolie επιστρέφει στην υποκριτική ως… πυροσβέστης

Photo by Tim P. Whitby/Getty Images

Ο ρόλος της μητέρας είναι και για την Angelina Jolie ο σημαντικότερος. Tι και αν για την νέα της ταινία έπρεπε να… ιδρώσει και να λερωθεί. Όπως αποκάλυψε η σταρ «λόγω οικογενειακής κατάστασης», δηλαδή η ανάγκη της να βρίσκετε περισσότερες ώρες στο σπίτι με τα παιδιά της, την οδήγησε να επιστρέψει στην υποκριτική. Yπονοώντας βέβαια τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον Brad Pitt το 2016.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης θα εμφανιστεί στο θρίλερ δράσης «Those Who Wish Me Dead» σε σκηνοθεσία του Taylor Sheridan, στο οποίο υποδύεται μια πυροσβέστη που ξεπερνά τα όρια της για να σώσει ένα αγόρι. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαΐου στους κινηματογράφους και στην streaming platform, HBO Max.

Εκτός από τον ρόλο της στις ταινίες «Maleficent» το 2014 και τη συνέχεια το 2019, η Jolie σε μεγάλο βαθμό εργάζεται πίσω από την κινηματογραφική κάμερα εδώ και μια δεκαετία, έχοντας σκηνοθετήσει τα φιλμ «Unbroken», «First They Killed My Father» και «By the Sea» που ήταν το τελευταίο, στο οποίο πρωταγωνίστησε με τον πρώην σύζυγό της. Ωστόσο από τα οικογενειακά βάρη δεν… γλιτώνουν ούτε οι σταρ του Hollywood και για λίγο θα την χαρούμε και πάλι on camera.

Red carpet moments

Είναι όμως Oscar week και ας θυμηθούμε μερικές από τις πιο iconic στιγμές της Angelina στο κόκκινο χαλί.

Photo by Carlo Allegri/Getty Images

Photo by Christopher Polk/Getty Images

Photo by Steve Granitz/WireImage

Photo by Ethan Miller/Getty Images