Η Αμαλία Κωστοπούλου έχει ένα κοινό με την Bella Hadid

H Αμαλία Κωστοπούλου μας απασχολεί πολύ απο τότε που ενηλικιώθηκε γιατί εκτός του ότι είναι κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, είναι κι ένα πολύ όμορφο κορίτσι με ιδιαίτερη αίσθηση του στιλ.

Η Αμαλία, που σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στο Berkeley University στην Αμερική, ασχολείται παράλληλα και με το modelling αφού ανήκει στο πρακτορείο Ace Models στην Ελλάδα και έτσι δεν διστάζει να ποζάρει συχνά μόνο με το μαγιό της ή με stylish κομμάτια και αξεσουάρ.

bella-hadid-αμαλία-κωστοπούλου

Πρόσφατα μάλιστα σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό της Instagram, πόζαρε φορώντας ένα πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι γυαλιών. Ένα ζευγάρι διάφανα, κόκκινα και σχεδόν παραλληλόγραμμα sunglasses που με το που τα είδαμε θυμηθήκαμε ότι είχαμε δει να τα φοράει ένα πολύ γνωστό μοντέλο της Αμερικής. Ο λόγος για την Bella Hadid, αδερφή της Gigi, που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τις πασαρέλες αλλά και τα εξώφυλλα, και επιλέγει επίσης ιδιαίτερα κομμάτια.   Η αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότερες celebrities επιλέγουν τέτοια είδη γυαλιών -βλέπε Chiara Ferragni- που είναι μικρά και εκκεντρικά. Τι λέτε γι αυτό το trend; Σας αρέσει;