Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου έγινε 18! Οι τρυφερές ευχές των γονιών και της αδερφής της

Η μικρότερη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού έχει γενέθλια σήμερα! Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου ενηλικιώθηκε καθώς έφτασε τα 18 της χρόνια, με την οικογένεια να βρίσκεται σύσσωμη σε… εορταστικό κλίμα.

Μέσω Instagram φρόντισαν να μοιράσουν τις ευχές στην κορούλα τους οι δύο γονείς.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μπορεί να βίωσε την τραγική απώλεια της μητέρας του Ελένης, όμως δεν παρέλειψε να ευχηθεί στο αγγελούδι του. «Τόσο γρήγορα?! Χρόνια πολλά για τα 18 σου, μάτια μου! You will never walk alone.. », έγραψε ο παρουσιαστής και ανέβασε την παρακάτω κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν.

Τοσο γρηγορα?!Χρονια πολλα για τα 18 σου,ματια μου!You will never walk alone..❤️❤️..@akostopoulou

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης petroskostopoulos (@petroskostopoulos) στις

Σε ότι αφορά τη μητέρα της, ανέβασε στιγμιότυπο από πρόσφατη κοινή τους φωτογράφηση. «Today my girl you held on for another trip around the sun. Happy 18th!», αρκέστηκε να γράψει στα αγγλικά και ανέβασε το στιγμιότυπο.  

????»Today my girl you held on for another trip around the sun. Happy 18th! «???? Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) στις

Η Αμαλία Κωστοπούλου μπορεί να ζει στις ΗΠΑ, όμως όπως έχει ξαναπεί μέσω social media η αδερφή της είναι το άλλο της μισό. «Happy birthday little prick. I love you more than words», έγραψε ενώ χρησιμοποίησε hashtag που ανέφερε «Η αδερφή μου είναι ομορφότερη από τη δικιά σου!». Δείτε την φωτογραφία.

Happy birthday little prick. I love you more than words ❤️ #mysisterisprettierthanyours #18 ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Amalia Kostopoulou (@amalia_kostopoulou) στις

Πηγή: peoplegreece.com