Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το άγριο ξέσπασμα για Παντελιδη και Κανάκη

Δεν άντεξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και χθες μέσω της εκπομπής του, The 2night Show έγινε πυρ και μανία με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούσαν τις συναντήσεις του με την μητέρα του Παντελή Παντελίδη, αλλά και τις σχέσεις του με τον Αντώνη Κανάκη.

Όπως είναι γνωστό ο παρουσιαστής είχε άριστες φιλικές σχέσεις με τον τραγουδιστή, ενώ η φιλία του με τον Κανάκη δεν είναι γνωστό αν έχει επηρεαστεί, παρά τις δημόσιες καυστικές απαντήσεις εκατέρωθεν. Τι συνέβη λοιπόν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον καλεσμένο του, Κωνσταντίνο Αργυρό;

Ο Γρηγόρης πήρε το λόγο και ξέσπασε: «Θέλω να βρίσω αλλά δεν θα το κάνω γιατί επισκέφθηκα τη μητέρα του Παντελή, που το κάνω αρκετά συχνά. Διάβασα ότι “ο Γρηγόρης πήγε για να πείσει τη μητέρα του να κάνει συνέντευξη”. Όσο έχω σώας τας φρένας μου, ποτέ εγώ δεν θα έπαιρνα κανέναν συγγενή του Παντελή τηλέφωνο. Γουστάρω να πηγαίνω να τους βλέπω. Ποτέ στη ζωή μου και να με παρακαλάνε, δεν θα χρησιμοποιήσω τις σχέσεις που έχω με τον Παντελή για να πάρω μία συνέντευξη από δικούς του ανθρώπους. Διότι πάρα πολλές μαλ@@@ες ακούω, δεν γίνεται να μην απαντάω. Προχθές διάβασα επίσης ότι πλακωθήκαμε με τον Κανάκη στις μπουνιές. Είναι πλέον μια γελοία κατάσταση. Γράφει ο καθένας ότι μπούρδα θέλει απλά για να συζητηθεί».

Στη συνέχεια παραπονέθηκε έντονα πως ποτέ δεν έχει δεχτεί τηλέφωνο από δημοσιογράφο για να επιβεβαιώσει κάτοιο ρεπορτάζ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Πηγή: Peoplegreece.com