Γρηγόρης Αρναούτογλου-Κατερίνα Κόκλα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από έξι μήνες απουσίας

Έξι μήνες είχαμε να δούμε δημόσια κοινή εμφάνιση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Κατερίνας Κόκλα. Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία για την παρουσίαση του νέου αρώματος του οίκου Carolina Herrera, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Ο παρουσιαστής και η αγαπημένη του φωτογραφήθηκαν κατά την είσοδό τους στο λαμπερό event αλλά και με τις αλλά και με τις αδερφές Αυγερινοπούλου, Μαίρη και Γωγώ.

Δείτε τις εικόνες:

arnaoutoglou-kokla-1arnaoutoglou-kokla-2arnaoutoglou-kokla-3Αξίζει να πούμε, ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, η Κατερίνα Κόκλα απέστειλε επιστολή προς όλα τα Μέσα κατά την οποία ζητούσε να μην αναφερθεί ξανά δημόσια το όνομά της ή του ανήλικου παιδιού της, όπως επίσης και να μην προβάλλονται αντίστοιχες φωτογραφίες χωρίς την άδειά της.

Παρ’ όλα αυτά, η εν λόγω επιστολή, σύμφωνα με τη δικηγόρο της, αναφερόταν σε οποιαδήποτε μη δημόσια εμφάνισή της και έχει σκοπό την προστασία της ιδιωτικότητας της και την προφύλαξη του ανηλίκου παιδιού τους. Όταν πρόκειται για δημόσια εμφάνιση μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και είναι εις γνώση της η πιθανή έκθεση στα Μεσα, η επιστολή δεν έχει ισχύ.