Γωγώ Μαστροκώστα: «Έχω ένα πολύ μεγάλο χτύπημα στη μέση θα μπορούσαν να είχαν συμβεί και άλλα πράγματα»

Η Γωγώ Μαστροκώστα έδωσε την πρώτη συνέντευξή της αμέσως μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στην περιοχή του Αλίμου, μια είδηση που έγινε αμέσως πρώτο θέμα.

Η ίδια οδηγούσε το μικρού κυβισμού αυτοκίνητό της, όταν μια νταλίκα έπεσε πάνω της. Την επιχειρηματία μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο η φίλη της Δέσποινα Βανδή, ενώ ο οδηγός, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοτέστ και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος όρισε τακτική δικάσιμο.

«Έπαθα πολύ μεγάλο σοκ όταν έγινε το ατύχημα. Ήμουν στο αμάξι, φορούσα ζώνη αλλά ο θόρυβος, το τρακάρισμα και όλα όσα ακολούθησαν ήταν τρομακτικά. Φορούσα τη ζώνη ευτυχώς. Και το λέω αυτό γιατί για κοντινές αποστάσεις πολλές φορές το αμελώ. Θα βάλω στη Βικτώρια ζώνη αλλά εγώ συνήθως δεν φοράω. Είχα αυτή την λάθος νοοτροπία αλλά μετά από ό,τι συνέβη κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η ζώνη κάθε στιγμή», δήλωσε η επιχειρηματίας στο Εγώ.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Εάν δεν φορούσα ζώνη δεν υπήρχε περίπτωση να είχα βγει ζωντανή από εκεί μέσα. Ποτέ όμως. Και όχι μόνο. Έχω ένα πολύ μεγάλο χτύπημα στη μέση και είναι σε τέτοιο σημείο που αν η σύγκρουση ήταν λίγο πιο σφοδρή, θα μπορούσαν να είχαν συμβεί και άλλα πράγματα. Απλώς εγώ δεν ζω ποτέ με το “αν και εφόσον”. Ζω με ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου και με αυτό πορεύομαι. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή, χαίρομαι που ζω, που είμαι καλά. Αυτό κρατάω».

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Γωγώ Μαστροκώστα: Δείτε την έξοδό της από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό της τροχαίο

Αποκλειστικό: Νταλίκα παρέσυρε την Γωγώ Μαστροκώστα

Γωγώ Μαστροκώστα: Η πιο sexy μαμά της εγχώριας show biz σε αισθησιακές πόζες