Γνωστός Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: « Η γυναίκα μου πριν από 7 μήνες, έφυγε από το σπίτι, πήρε και το παιδί»

Η εύρεση εργασίας στην τηλεόραση είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς δεν γίνονται πλέον παραγωγές! Για τον λόγο αυτό ο Οδυσσέας Σταμούλης έχει μείνει εκτός από το 2011 ενώ φέτος περνάει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του αφού χώρισε με την σύζυγο του μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας.Ο ηθοποιός παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε μεταξύ άλλων για τις παραγωγές στην Κύπρο αλλά και για την προσωπική του ζωή.

grigoris stamoulis

«Δεν έτυχε να μου πει κανείς για σίριαλ στην Κύπρο,. δεν μπορούσα να φύγω κι εύκολα, αλλά αν προέκυπτε κάτι κι είχε και οικονομικό ενδιαφέρον… Φαντάζομαι τώρα που είμαι καλώς ή κακώς πιο … ελεύθερος, θα το έκανα. Πάντως δεν έχει προκύψει ως αυτή τη στιγμή», εξηγεί ο γνωστός ηθοποιός.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με τη λέξη ελεύθερος, διευκρινίζει με χιουμορ: «Έχω κάτι ισχυρές ενδείξεις, ως ισχυρότατες, ότι κάτι δεν πάει καλά. Η γυναίκα μου πριν από 7 μήνες, έφυγε από το σπίτι, πήρε και το παιδί, μένει σε άλλο σπίτι, σε άλλη πολυκατοικία, σε άλλη περιοχή, σε άλλο Δήμο. Κατά τη γνώμη σου πρέπει να ανησυχώ; Μήπως χωρίσαμε;», ενώ προσθέτει: «Έχω μια ελευθερία που δεν την ήθελα, αυτή είναι η ζωή μου. Δεν ήθελα να χωρίσω. Ήταν μια φάση της ζωής μου που ήθελα να έχω οικογένεια. Όταν μετά από 13 χρόνια σχέσης μένεις μόνος σου. αλλάζει η κατάσταση της ζωής. Στη φάση που είμαστε τώρα δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση. Είχα γυναίκα που ήθελα να έχω, ήθελα να έχω οικογένεια, το έκανα κι εγώ κι εκείνη συνειδητά, δεν έγινε έτσι. Ήταν επιλογή και ήλπιζα ότι θα πήγαινε πιο πέρα».

Πηγή: Peoplegreece.com