Γνωστή τραγουδίστρια ζευγάρι με τον Bo; Οι δηλώσεις που προκάλεσαν ερωτήματα

Οι συνεργασίες της Χριστίνα Σάλτη με τον Bo είναι από τις πιο γνωστές στην καριέρα της τραγουδίστριας. Σήμερα μίλησε στο Πρω1νό και το Στέφανο Κωνσταντινίδη για τα επαγγελματικά της, αλλά και τον Bo που συμμετέχει στο Survivor.

Ανάμεσα σε άλλα λοιπόν, η τραγουδίστρια είπε πως περιμένει να βγει για να τον πάρει μία τεράστια αγκαλιά. «Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι η γιαγιά του με θέλει για νύφη. Δεν μπορώ να μιλήσω για το παρελθόν, θα σου πω για το μέλλον… Εύχομαι να μην έχει αλλάξει σκεπτικό τώρα που θα βγει από το Survivor!», ανέφερε με νόημα η Χριστίνα.

Μάλιστα επεσήμανε με ενδιαφέρον: «Μου άρεσε και πριν γιατί ήταν ένας γίγαντας με μεγάλη καρδιά…», ενώ φρόντισε να μιλήσει για τη στάση του στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια το πάνελ του Πρω1νό σχολίασε τις δηλώσεις της τραγουδίστριας, συζητώντας εάν όντως υπάρχει σχέση ανάμεσα στους δύο. «Στο παρελθόν είχαν έρθει πολύ κοντά… Τα τελευταία χρόνια δεν ξέρω τι έχει συμβεί», αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής, χωρίς όμως να γίνεται γνωστή η μεταξύ τους σχέση.

Peoplegreece.com