Γνωστή παρουσιάστρια μιλάει για την αλλαγή στη συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Παρασκήνιο από την παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Alpha, αλλά και το ψέμα που κλυδώνισε την σχέση τους, αποκάλυψε on air η Κατερίνα Καινούργιου, που, στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, απάντησε σε ερωτήσεις του Θέμη Μάλλη για την πορεία της και τη σχέση της με άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως η Μαρία Ηλιάκη και η Ελένη ΜενεγάκηΕγώ την Κωνσταντίνα την γνωρίζω χρόνια. Αρκετά. Και πριν γίνει παρουσιάστρια στον Alpha. Γιατί δούλευε σαν μοντέλο. Μου ήταν πολύ συμπαθής. Ήταν πολύ γλυκό κορίτσι και ευγενικό. Όταν άρχισε να αποκτά εξουσία και, καταλαβαίνεις τη στιγμή την οποία λέω, άρχισε να αλλάζει λίγο η συμπεριφορά της. Να αποκτά εξουσία εξαιτίας της πολύ καλής σχέσης που είχε με τη διοίκηση», ανέφερε η Κατερίνα.

Και συνέχισε: «για μένα, οι άνθρωποι που έχουν και φιλικές σχέσεις με διοικήσεις, καναλάρχες και λοιπά, πρέπει να είναι ακόμα πιο ταπεινοί. Αυτή είναι η άποψη μου. Γιατί έχω δει ανθρώπους που έχουν κολλητιλίκια με καναλάρχες και είναι οι πιο cool και οι πιο ταπεινοί. Και η Αννίτα Πάνια ήταν πάρα πολύ καλή φίλη με τον κύριο Κοντομηνά και η κοπέλα είναι ο πιο απλός άνθρωπος που υπάρχει!».

Παράλληλα, η Κατερίνα δεν δίστασε να αποκαλύψει και τι προκάλεσε την ρήξη στην μεταξύ τους σχέση. «Υπήρχαν κάποια θέματα που με ενόχλησαν στην πορεία, μιας και είπε σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν εγώ έφυγα από τον Alpha, ότι “την Κατερίνα δεν την ήξερα, τη γνώρισα μέσα από τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο”, τον πρώην σύντροφο μου, που είναι ένα μεγάλο ψέμα. Είχαμε κάνει και φιλική παρέα!», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «εντάξει, τελείωσε αυτό, καταλαβαίνω ότι φέτος άλλαξε. Κατάλαβε ότι ίσως αρχίζει και χάνει όλο αυτό που είχε και άρχισε να είναι πιο φιλική. Ξανακολούθησε η μία την άλλη στα social media. Μιλήσαμε και έξω ήταν πιο γλυκιά».

Τέλος, σχολίασε και τα κατά καιρούς θέματα του Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω για την συνάδελφό της, λέγοντας ότι «μου έχει μεταφερθεί από αρκετό κόσμο, ότι αρκετές φορές ενοχλείται από αυτά που μπορεί να λέμε στην εκπομπή, το ρεπορτάζ μας, χωρίς ποτέ όμως να πούμε κάτι αρνητικό για την ίδια ως υπόσταση. Να πούμε ότι πολλές φορές το ρεπορτάζ μας το έδινε ο ίδιος ο Alpha. Παίρναμε τηλέφωνο και μας έλεγαν “ναι, η Κωνσταντίνα θα φύγει”. Καταλαβαίνω ότι βρίσκεται σε μια δεινή θέση κι εγώ δεν εύχομαι για κανέναν άνθρωπο να μείνει χωρίς δουλειά. Είναι ένα κορίτσι που κυνηγάει τα όνειρά της».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Κατερίνα για την Κωνσταντίνα:

Peoplegreece.com