Γνωρίστε τον Lucien Leon Laviscount τον αλαζόνα Άγγλο που έκλεψε την παράσταση από την Emily in Paris
@its_lucien/instagram

Ποιος θα το περίμενε ότι η δημοφιλής σειρά του Netflix θα μας άφηνε να σχολιάζουμε την εμφάνιση ενός άντρα και όχι της ίδιας της πρωταγωνίστριας. Φαίνεται ότι ο χαρακτήρας του Alfie, του σέξι και σαρκαστικού τραπεζίτη από το Λονδίνο, έκλεψε λίγη από την λάμψη της Emily. Η βρετανική προφορά του, το αυστηρό του look και η τάση να πειράζει διαρκώς την Emily μας έκαναν να αγαπήσουμε τον νέο χαρακτήρα, και την πρωταγωνίστρια το ίδιο, η οποία είχε ανάγκη μια φρέσκια προσθήκη στη ζωή της. Αλλά ποιος κρύβεται πίσω από τον χαρακτήρα του Alfie;

 

O 29χρονος Lucien Leon Laviscount ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο. Πολύ σωστά μαντέψατε. Η πρώτη του δουλεία ήταν όταν φωτογραφήθηκε, ως παιδί ακόμα, για την σειρά David Beckham DB07 ενώ αργότερα συμμετείχε σε βρετανικές σειρές όπως το Grange Hill, το Coronation Street και το Waterloo Road.

Η βρετανική προφορά δεν είναι τυχαία αφού ο Lucien κατάγεται όντως από την Βρετανία και συγκεκριμένα το Burnley. Μεγαλωμένος με το μικρόβιο του ηθοποιού ο Laviscount συμμετείχε από πολύ μικρός ήδη σε θεατρικές ομάδες του σχολείου του. Η συμμετοχή του στο Celebrity Big Brother το 2011, όπου και άντεξε μέχρι τον τελικό τερματίζοντας πέμπτος, τον έκανε ευρέως δημοφιλή.

 

 

 

Όσον αφορά την προσωπική ζωή του Lucien, δημοσιεύματα τον ήθελαν να είναι σε σχέση με το μοντέλο και σχεδιάστρια Ana Tanaka μέχρι και το 2019, αλλά ο ίδιος φροντίζει να κρατάει ιδιωτική την προσωπική του ζωή. Emily καταλαβαίνουμε απόλυτα την αναστάτωση που σου προκάλεσε ο Alfie!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα