Γιώργος Μαυρίδης: Αυτή φαίνεται να είναι η νέα σύντροφος του παρουσιαστή – Η selfie και το σχόλιο

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που ερωτεύεσαι και ζεις ξέγνοιαστες στιγμές. Σε μια παρόμοια κατάσταση φαίνεται να ζει και ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος απολαμβάνει ξέγνοιαστος το καλοκαίρι του και – ενδεχομένως – ερωτευμένος!

Ο παρουσιαστής βρίσκεται στην Χαλκιδική, όπου κάνει τα μπάνια του και διασκεδάζει σε διάφορα μαγαζιά τα βράδια. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, ο παρουσιαστής έχει στο πλευρό του μια εντυπωσιακή γυναίκα.

mavridis

Συγκεκριμένα, οι φωτογράφοι της εφημερίδας απαθανάτισαν τον παρουσιαστή μαζί με την τραγουδίστρια, Μαρία Κίου στο club που διατηρεί ο Αντώνης Κανάκης. Να αναφέρουμε πως η τραγουδίστρια υπήρξε ζευγάρι με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Άνθρωποι που τους είδαν από κοντά, ανέφεραν πως είχαν στενή επαφή. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες τόνισαν πως έφυγαν μαζί από το μαγαζί.

Βέβαια, η Κίου ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram μια selfie των δύο τους, χωρίς ωστόσο να γράφει κάτι στη λεζάντα που να παραπέμπει στο ότι είναι ζευγάρι. Μια διαδικτυακοί της φίλη όμως, έσπευσε να γράψει: «Υπέροχο ζευγάρι!».

Ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει τελικά.

#chalkidiki #summer #angels #club #fun #smiles #and #anathewrw #goodmorning

A post shared by Maria Kiou (@kiou_maria) on

Πηγή: Peoplegreece.com