Γιώργος Λιανός-Ανθή Ανδροτσάκη: Δυσάρεστα νέα για το ταιριαστό ζευγάρι

Ραγδαίες εξελίξεις στην εγχώρια showbiz με ένα ακόμη ζευγάρι να είναι έτοιμο για οριστικό τέλος στο γάμο τους. Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιώργο Λιανό να χωρίζει με την σύζυγό του, Ανθή Ανδροτσάκη μετά από 8 χρόνια γάμου.Αναφορικά με όσα έχουν γραφτεί, ο παρουσιαστής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» μίλησε στο περιοδικό You και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο. «Είναι από τις στιγμές που δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω και νιώθω θα το σεβαστείς», δήλωσε και λίγο αργότερα αναφέρει πως απόλυτη προτεραιότητά του είναι τα παιδιά του.Ο χειρισμός του τραγουδιστή και παρουσιαστή είναι ιδιαίτερος χωρίς να επιβεβαιώνει ξεκάθαρα τον χωρισμό του. Ωστόσο το αφήνει να εννοηθεί εμμέσσως. Η Τίνα Μεσσαροπούλου από την πλευρά της, επιβεβαίωσε άτυπα την είδηση, σημειώνοντας σήμερα στο Happy Day:


«Θυμάστε που με αφορμή το διαζύγιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη Βάσω Λασκαράκη, σας είχα πει ότι υπάρχει ένα άλλο διαζύγιο που θα μας απασχολήσει; Είναι αυτό λοιπόν, με τον Γιώργο Λιανό και την πρώην σύζυγό του Ανθή. Έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό, δεν είναι κάτι που έγινε το καλοκαίρι».

Εκτός όμως αυτού, είδαμε και στο Πρω1νό τα σχόλια για τις δηλώσεις του τραγουδιστή. Εκτός των άλλων θεώρησαν ότι αναφέρεται ξεκάθαρα στο τέλος του γάμου του.

Αξιοσημείωτη ήταν και η παρέμβαση της Σοφίας Τουντούρη, που αποκάλυψε την αλλαγή στα social media της Ανθής Ανδροτσάκη. Συγκεκριμένα, άλλαξε το επώνυμό της στα social, αφαιρώντας το επώνυμο του πρώην-όπως φαίνεται- συζύγου της.

Peoplegreece.com