Γιώργος Λιάγκας: Αποκαλύπτει το λόγο που δεν πάει στην εκπομπή της Μενεγάκη αν και τον έχει καλέσει!

Ο Γιώργος Λιάγκας όταν δίνει συνεντεύξεις, απαντάει σε όλα χωρίς δισταγμούς και με ειλικρίνεια. Γι’ αυτό και πολλές φορές υπάρχουν αντιδράσεις στα λεγόμενα του.

Ο παρουσιαστής του Late Night παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στους Θανάση Αναγνωστόπουλο και Πάνο Ζόγκα. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για την σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε τον λόγο που δεν πάει καλεσμένος στην εκπομπή της.

“Ξέρεις τι γίνεται; Σαφώς την Ελένη την θεωρώ την κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια συνολικά. Γιατί ένας άνθρωπος δεν κρίνεται αν έχει μια κάμψη μια σεζόν, αλλά στο σύνολο. Εξάλλου θεωρώ ότι οι άνθρωποι πού έχουν κάνει μια μεγάλη επιτυχία θα την ξανακάνουν αν είναι έξυπνοι. Και αν τους έχει αγαπήσει ο κόσμος, θα συνεχίσει να τους αγαπάει. Ποτέ δεν είπα ότι δεν είναι καλή παρουσιάστρια. Από την μεριά μου δεν υπάρχει καμία κόντρα και δεν νομίζω ότι υπάρχει και από την δικιά της πλευρά, γιατί με πήραν και πέρσι και φέτος να πάω καλεσμένος. Αλλά δεν πάω, γιατί δεν κάνω τηλεοπτικές συνεντεύξεις.”, τόνισε.

Πηγή: Peoplegreece.com