Γιώργος Χρανιώτης: Οι απίστευτες αποκαλύψεις του κατά την άφιξή του στην Ελλάδα

Ο Γιώργος Χρανιώτης πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα μετά το Survivor και πλήθος δημοσιογράφων βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να τον υποδεχτούν. Ο ηθοποιός εντυπωσιασμένος από την υποδοχή δέχτηκε σωρεία ερωτήσεων για το reality.

Αρχικά εξήγησε πως ακόμη προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον με τους ανθρώπους και καυσαέριο. Μάλιστα εξήγησε πως στην τελευταία ψηφοφορία από όπου αποχώρησε, περίμενε να αποτελέσει παρελθόν τονίζοντας: «Όταν μπήκα υποψήφιος με τον Ντάνο, περίμενα ότι θα φύγω. Αν ήμουν στη θέση του κόσμου κι έπρεπε να πάρω θέση στο συγκεκριμένο δίλημμα, αυτή θα ήταν η θέση μου».

Εκτός αυτού εξήγησε πως εξ αρχής δέθηκε με τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, σχολιάζοντας πως αποτέλεσαν τους «περιθωριοποιημένους». Φρόντισε δε να αφήσει νύξεις για… άλλες παρέες!

«Το να πάρουμε φαγητό απέξω έχει συμβεί 2-3 φορές. Δεν ξέρω αν το κάναμε εμείς πιο πολλές φορές ή οι άλλοι. Δεν είναι και τόσο απλό. Απλώς βγήκαμε εκτός ορίων και ψάξαμε για φαγητό», ανέφερε για την… παρανομία του που σχολιάστηκε.

Μάλιστα δήλωσε ξεκάθαρα πως θεωρεί το Ντάνο φίλο του, ενώ επεσήμανε πως με την Ειρήνη Παπαδοπούλου παρά τον καβγά τους θέλει να επικοινωνήσει.

Για όσα λέγονται τελευταία και από το Στέλιο Χανταμπάκη για τις προσευχές του Ντάνου, σχολίασε: «Ο Γιώργος είναι ένα παιδί από τη Σκιάθο που έχει όλες τις καταβολές ενός Έλληνα Χριστιανού Ορθόδοξου και θα κάνε τον σταυρό του. Αυτό είναι προς τιμήν του. Παίρνει πάρα πολύ δύναμη από αυτό το πράγμα και αλίμονο αν κοροϊδεύουμε έναν άνθρωπο που ζητάει δύναμη με αυτόν τον τρόπο. Φαντάζομαι ότι σε 5 χρόνια αν πάτε στη Σκιάθο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αν ένας άνθρωπος κάνει τον σταυρό του για κάποιο λόγο ή απλώς επειδή πιστεύει».

Δείτε τι άλλο ανέφερε στις δηλώσεις του.

Peoplegreece.com