Γυμνή στο θέατρο η Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη φέτος τον χειμώνα θα δοκιμαστεί σε κάτι καινούριο. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η παρουσιάστρια θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι και θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ, Hair, το οποίο άφησε ιστορία στο διεθνές χώρο του θεάτρου.

Σε συνέντευξη της, στην εφημερίδα «Reallife», η Μαίρη μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις γυμναστικές φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν, για την διαφημιστική καμπάνια του διάσημο tribal rock μιούζικαλ. «Δεν φοβήθηκα καθόλου, κυρίως επειδή δεν βρίσκω προσωπικά τίποτα το προκλητικό στο promo μας. Υπέροχα συναισθήματα πάνω σε σώματα. Δεν έχει καμία λαγνεία ή προστυχιά όλο αυτό», ανέφερε.

 Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στην γυμνή σκηνή που περιλαμβάνει το σενάριο, για τον ρόλο της και η ίδια μοιράστηκε τον λόγο που την αγχώνει. «Δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτή τη σκηνή και ξέρω πως ο σκηνοθέτης μας θα μας προσέξει πολύ, θα μας προστατεύσει ακόμη περισσότερο και θα δημιουργήσει όλες εκείνες τις συνθήκες πάνω στη σκηνή, ώστε να μην αισθανθεί κανείς άβολα. Εγώ προσωπικά δεν φρικάρω με τον γυμνό σώμα. Κάνω γυμνισμό στις διακοπές μου (όχι οπουδήποτε φυσικά) και έχω αρχίσει εδώ και μερικά χρόνια να διαχωρίζω το “σεξ” από το γυμνό, που νομίζω ότι η κοινωνία τα έχει απολύτως ταυτισμένα. Το γυμνό μπορεί να είναι τελείως αγνό, ειδικά όταν έχει να “πει” κάτι τόσο ουσιαστικό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η Μαίρη αναφέρθηκε στις φωτογραφίες, που ποζάρει με εσώρουχα, στον σύντροφο της, Σπύρο Χατζηαγγελάκη και αρκετές φορές άγνωστοι, τις «δανείζονται». «Προσωπικά, περίμενα ότι μπορεί να συμβεί, γιατί έτσι γίνεται στις μέρες μας με τα social media και τις “ειδήσεις” που αυτά δημιουργούν. Καλό είναι πάντως, όταν υπάρχει ένας καλλιτέχνης πίσω από μια δουλειά, να ζητάει κάποιος την άδειά του για να την δανειστεί. Φαντάζομαι ότι εκεί βρίσκεται η χρυσή τομή της εποχής» δήλωσε η ίδια και συμπλήρωσε πως νιώθει ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της: «Δεν νομίζω ότι μπορώ να πω κάτι πιο ουσιαστικό από το ότι είμαι πραγματικά ευτυχισμένη. Τον θαυμάσμο πολύ για τα πάντα του», ανέφερε.

Peoplegreece.com